رژیم اشغالگر با تشدید تنش در کرانه باختری چه هدفی را دنبال می‌کند؟

سه شنبه 22 اسفند 1402
12:21
در کرانه باختری اشغالی به جای صدای هلهله و شعار به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، صدای شلیک گلوله و تخریب توسط بولدوزرها طنین‌انداز شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«شادیه بنی شمس» خبرنگار العالم گزارش داد که در کرانه باختری اشغالی به جای صدای هلهله و شادی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، صدای شلیک گلوله و تخریب توسط بولدوزرها به گوش می‌رسد.

وی گفت: «در حالی که مسلمانان در سراسر جهان این ماه را جشن می گیرند، رژیم اشغالگر تلاش می‌کند آرامش مسلمانان در فلسطین را برهم زده و به مناطق مختلف کرانه باختری یورش برد.»

وی توضیح داد که شدیدترین حمله به اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم بود. علاوه بر این چندین یورش دیگر به کرانه باختری در شهرهای قلقیلیه، بیت لحم، الخلیل و رام الله صورت گرفت و با بازداشت 25 شهروند فلسطینی، تعداد بازداشت‌شدگان در کرانه باختری از آغاز جنگ در غزه به 7530 نفر رسید.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان


سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند


امنیت منطقه یک مسئولیت مشترک است