وزیر صهیونیست: هیچ طرح سازمان‌یافته برای تخریب توان نظامی حماس نداریم

يکشنبه 27 اسفند 1402
17:32
وزیر صهیونیست: هیچ طرح سازمان‌یافته برای تخریب توان نظامی حماس نداریم یک وزیر تندروی رژیم صهیونیستی با بیان اینکه ما روز به روز از پیروزی در مقابل حماس دور می‌شویم، درباره شکست در برابر جنبش حماس در باریکه غزه هشدار داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

«گدعون ساعر» وزیر تندروی رژیم اشغالگر در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هشدار داد به سبب سوء مدیریت نتانیاهو، جنگ در برابر حماس را خواهیم باخت. ما روز به روز از پیروزی در مقابل حماس دورتر می‌شویم. باید از مدتها پیش وارد گذرگاه رفح می‌شدیم، هیچ طرح سازمان‌یافته‌‍ای برای تخریب توان نظامی و دولتی حماس نداریم.

پیش از این یک مسئول ارشد اسرائیلی درباره تاخیر آمریکا در ارسال کمک‌های نظامی به تل آویو خبر داد و گفت این امر به شکست در برابر حماس منجر خواهد شد.

«یواف نوح هراری» نویسنده صهیونیست گفت: اهداف اصلی حماس کاملا واضح و روشن هستند و برخی از آنها عملا محقق شده است، اما اهداف اسرائیل مبهم است.

این نویسنده صهیونیست در مقاله‌ای در روزنامه «یدیعوت احرونوت» گفت: بدون چشم انداز سیاسی، حماس ما را شکست خواهد داد.

از سوی دیگر در سایه تشدید اختلافات میان سران رژیم صهیونیست، گدعون ساعر نتانیاهو را تهدید کرد در صورتی که عضو کابینه جنگ نشود، استعفا خواهد داد.

وی گفت: آخرین اخطار را به نتانیاهو دادم اگر طی چند روز عضو شورای جنگ نشود، استعفا خواهم داد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند