گوترش در گذرگاه رفح:‌ کمک‌ها باید بدون وقفه به غزه برسد

شنبه 4 فروردين 1403
17:41
گوترش در گذرگاه رفح:‌ کمک‌ها باید بدون وقفه به غزه برسد آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد امروز شنبه در گذرگاه رفح خواستار ارسال کمک‌ها به غزه بدون ایجاد مانع شد.

العالم - فلسطین اشغالی

دبیرکل سازمان ملل امروز(شنبه)در بدو ورود به شهر العریش مصر در مرز نوار غزه ضمن دیدار با مجروحان فلسطینی در بیمارستان این شهر تاکید کرد که زمان برای آتش‌بس بشردوستانه در نوار غزه فرا رسیده است.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل امروز شنبه طی بازدید از بخش مصری گذرگاه رفح گفت: ما امروز در گذرگاه رفح هستیم تا مشکلاتی که فلسطینیان در باریکه غزه با آن مواجه هستند را مورد توجه قرار دهیم.

گوترش گفت: صف‌های طولانی کامیون‌ها در رفح انتظار می‌کشند و در مقابل افرادی هستند که از گرسنگی و قحطی رنج می‌برند، من نماینده اکثریت صداهای جامعه بین‌المللی هستم که خواستار آتش‌بس و ورود کمک‌ها به غزه هستند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین با حضور در بیمارستان شهر العریش با مجروحان فلسطینی ملاقات کرد.

گوترش سپس به اردن می‌رود و از تاسیسات آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) بازدید و با آوارگان فلسطینی و کارکنان سازمان ملل در امان، پایتخت اردن افطار می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند