دادگاه پاکستان حکم به آزادی عمران‌خان و همسرش با قرار وثیقه داد

دوشنبه 13 فروردين 1403
17:41
دادگاه پاکستان حکم به آزادی عمران‌خان و همسرش با قرار وثیقه داد دادگاه عالی پایتخت پاکستان حکم حبس ۱۴ ساله "عمران‌خان" نخست وزیر برکنار شده این کشور و همسر وی در پرونده اتهام فساد مالی را تعلیق و دستور آزادی آنان با قرار وثیقه را صادر کرد.

العالم- آسیا

شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند:‌ قاضی "عامر فاروق" رئیس دادگاه عالی اسلام‌آباد، امروز- دوشنبه- در جلسه رسیدگی به دادخواست عمران‌خان و همسرش "بُشرا بیگم" برای لغو حکم حبس آنان در پرونده اتهامی فسادمالی موسوم به "توشه خانه" رای خود را اعلام کرد.

رئیس دادگاه با تعلیق حکم حبس نخست وزیر برکنار شده پاکستان و همسرش دستور آزادی آنان با قرار وثیقه را صادر کرد.

پرونده فساد مالی توشه خانه درخصوص بخشی از اتهاماتی است که گفته شده عمران‌ خان در زمان نخست وزیری خود هدایای گران‌قیمتی را که از سوی رهبران کشورهای خارجی دریافت کرده بود، بدون طی مراحل قانونی تصاحب کرده و با این اقدام قوانین کشور را نقض کرده است.

اواسط بهمن گذشته عمران‌ خان و همسرش در پرونده فسادمالی به تحمل ۱۴ سال حبس محکوم شدند. در عین حال، نخست‌وزیر سابق پاکستان به جرم افشای اسرار محرمانه کشور به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم و هم اکنون در زندان بسر می‌برد.

عمران خان و حزب وی (جنبش عدالت پاکستان) ماهیت تمامی پرونده‌های قضایی و امنیتی علیه خود و دیگر اعضای این حزب را سیاسی دانسته و حاکمیت را به انتقام از مخالفان متهم می‌کنند.

عمران‌ خان که از تابستان ۱۳۹۷ تا فروردین سال ۱۴۰۱ کرسی نخست وزیری را در اختیار داشت، از تابستان سال گذشته به دلیل اتهامات در پرونده‌های متعدد فسادمالی، سیاسی و امنیتی در زندان به سر می‌برد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا