ادعای انگلیس: به شدت نگران تشدید بالقوه تنش ها در منطقه هستیم

چهارشنبه 15 فروردين 1403
03:09
ادعای انگلیس: به شدت نگران تشدید بالقوه تنش ها در منطقه هستیم معاون سفیر انگلیس در سازمان ملل در نشست شورای امنیت درباره حمله رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه بدون محکوم کردن اقدام این رژیم مدعی شد که لندن بشدت نگران تشدید بالقوه تنش ها در منطقه است.

العالم-اروپا

جیمز کاریوکی، معاون سفیر انگلیس در سازمان ملل عصر سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره حمله رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق سوریه ، اعلام کرد که «ایمنی و امنیت» اماکن و کارکنان دیپلماتیک «یک اصل اساسی و هدایت کننده روابط دیپلماتیک» است.

کاریوکی در سخنرانی خود در شورای امنیت سازمان ملل گفت که کشورش پس از حمله روز گذشته به کنسولگری ایران در دمشق بر "اهمیت احترام به مصونیت اماکن دیپلماتیک" و کارکنان تاکید می کند.

وی در عین حال ادعا کرد: با این حال، «اراده ایران در بی ثبات کردن منطقه" از طریق حمایت از گروه هایی که "حمله و تهدید می کنند»، غیرقابل قبول است. «در میان این گروه ها، حماس، جهاد اسلامی فلسطین، حزب الله، شبه نظامیان در سوریه و عراق و حوثی ها هستند

معاون سفیر انگلیس مدعی شد: بطور واضح گفته ایم که اقدامات ایران در شرایط ثبات‌زدا در منطقه نقش داشته است. ایران به حمایت خود از یمنی‌ها، حزب‌الله و حماس و جهاد اسلامی ادامه می‌دهد. وزیرخارجه ما بارها در صحبت با وزیرخارجه ایران به استفاده از نفوذ خود بر این گروه‌ها تاکید کرده است.

وی در سخنان خود ادعا کرد که انگلیس از همان اول خواستار یک توقف بشردوستانه درگیری ها در غزه بوده و کشورش به شدت نگران احتمال تشدید تنش در منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه