شمار کشته های زلزله ۷.۵ ریشتری در تایوان به 7 نفر رسید + تصاویر و فیلم

چهارشنبه 15 فروردين 1403
11:13
شمار کشته های زلزله ۷.۵ ریشتری در تایوان به 7 نفر رسید + تصاویر و فیلم تاکنون بر اثر زلزله‌ای ۷.۵ ریشتری در تایوان 7 نفر کشته شده و ۷736 نفر نیز زخمی شده‌اند.

العالم - آسیا

بامداد امروز (چهارشنبه) زلزله‌ای با قدرت 7.5 ریشتر در بستر دریا سواحل شرقی تایوان را لرزاند و به ساختمان‌ها و جاده‌ها آسیب شدیدی زد.

ادارۀ آتش‌نشانی تایوان اعلام کرد تعداد کشته‎ های زلزله قدرتمند صبح امروز به 7 نفر و تعداد زخمی‌ها به دست کم 736 نفر رسید.

پیش از ین مقامات رسمی تایوان کشته‌های زلزله را 4 نفر اعلام و خاطرنشان کرده بودند که 711 نفر نیز زخمی برحای گذاشته است.

بر اثر این زلزله خدمات قطار در سراسر جزیره 23 میلیونی به حالت تعلیق درآمده است.

مقامات تایوان گفتند که آنها فقط انتظار یک زلزله نسبتاً خفیف به بزرگی 4 ریشتر را داشتند و بر این اساس هشداری ارسال نکرده بودند.

این زمین‌لرزه که دستکم در 25 سال گذشته در این جزیره بی‌سابقه بود، همچنین باعث هشدارهای اولیه سونامی در جنوب ژاپن و فیلیپین شد.

بدترین زمین لرزه سال‌های اخیر تایوان در 21 سپتامبر 1999 با قدرت 7.7 ریشتر رخ داد که باعث کشته شدن 2400 نفر، مجروح شدن حدود 100000 نفر و تخریب هزاران ساختمان شد.

فیلم

فیلم

فیلم

فیلم

فیلم

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم