سناتور آمریکایی: حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است

دوشنبه 20 فروردين 1403
04:05
سناتور آمریکایی: حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است چاک شومر سناتور ارشد ایالات متحده از ایالت نیویورک و رهبر اکثریت سنای آمریکا، گفت: حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است.

العالم-آمریکا

رهبر اکثریت سنای آمریکا با بیان اینکه حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است، اظهار کرد: بنابراین ما باید آماده باشیم.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز پیش‌تر و در جریان برگزاری مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس ادعا کرده بود: ما به دنبال جلوگیری از گسترش درگیری‌ها و ایجاد شرایط برای کاهش تنش‌ها هستیم.

سالیوان در عین حال، گفت: روند درگیری‌ها با حوثی‌ها (انصارالله یمن) به «آنهایی که در تهران و در دیگر پایتخت‌های خاورمیانه بر این گروه نفوذ دارند»، بستگی دارد.

این مقام ارشد امنیت ملی آمریکا گفت که واشنگتن مسیر جلوگیری از تشدید جنگ غزه به یک درگیری بزرگتر را درنظر گرفته است.

این مقام کاخ سفید افزود: ما مشتاقانه با شرکای خود در سراسر منطقه کار می‌کنیم تا یک مسیر بدست آوریم اما ما باید در برابر این احتمال که به جای حرکت به سمت تنش زدایی، در مسیر تشدید قرار بگیریم، مراقب و آماده باشیم.

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد