درخواست روسای فرانسه، مصر و اردن برای آتش‌بس فوری در غزه

سه شنبه 21 فروردين 1403
02:16
درخواست روسای فرانسه، مصر و اردن برای آتش‌بس فوری در غزه روسای جمهور فرانسه و مصر و پادشاه اردن در مقاله‌ای مشترک در روزنامه لوموند فرانسه خواستار آتش‌بس فوری در غزه شدند.

العالم-آسیا

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهوری مصر و «عبدالله ثانی» پادشاه اردن در مقاله‌ای مشترک در روزنامه لوموند فرانسه بر لزوم اجرای هرچه سریع‌تر قطعنامه شورای امنیت در مورد آتش‌بس فوری در غزه و آزادی اسرا تأکید کردند.

روسای سه کشور مذکور از مذاکرات جاری به واسطه مصر، آمریکا و قطر اعلام حمایت کرده و نسبت به پیامدهای حمله زمینی به رفح که بیش از 1.5 میلیون آواره در آنجا حضور دارند، هشدار دادند.

ماکرون، السیسی و ملک عبدالله ثانی عنوان کردند عملیات نظامی در رفح تنها موجب تلفات و رنج و مصیبت‌های بیشتر شده و خطر تشدید تنش در منطقه را افزایش می‌دهد.

روسای جمهور فرانسه و مصر و پادشاه اردن در این مقاله مشترک همچنین خواستار اجرای فوری و بی قید و شرط قطعنامه 2728 شورای امنیت شدند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


تقویت همگرایی کشور‌های اسلامی موجب ثبات منطقه می‎‌شود


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید


تهدید نتانیاهو به توقف فعالیت‌های آنروا در فلسطین اشغالی