حدود ۳۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی نماز جمعه اقامه کردند

جمعه 24 فروردين 1403
18:51
حدود ۳۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی نماز جمعه اقامه کردند دهها هزار فلسطینی با وجود محدودیت های شدید از سوی نظامیان صهیونیست، در نماز جمعه مسجدالاقصی شرکت کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از خبرگزاری فلسطین الیوم، منابع فلسطینی اعلام کردند که حدود ۳۰ هزار فلسطینی در مسجد الاقصی نماز جمعه اقامه کردند.

برگزاری نماز جمعه امروز همانند نماز جمعه‌های قبلی در شرایطی برگزار شده که مقامات رژیم اشغالگر قدس محدودیت‌های شدیدی را برای ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی اعمال کرده‌اند.

نظامیان رژیم صهیونیستی با استقرار در مناطق مختلف شهر و ایست‌های بازرسی در اطراف قدس و اعمال تدابیر سختگیرانه و تفتیش شهروندان فلسطینی تلاش کردند تا مانع ورود فلسطینیان از کرانه باختری به مسجد الاقصی شوند.

اداره اوقاف اسلامی قدس اشغالی در این باره اعلام کرد که ۳۰ هزار نمازگزار در مسجد الاقصی نماز جمعه را اقامه کردند.

این در حالی است که نظامیان صهیونیست از صبح امروز به صورت گسترده در محله‌های اطراف مسجدالاقصی مستقر شده بودند.

مقامات رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند با محدود کردن ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجدالاقصی این مکان مقدس را از وجود فلسطینی‌ها خالی کنند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان


نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس