فرمانده سنتکام سفر خود در سرزمین‌های اشغالی را تمدید کرد

شنبه 25 فروردين 1403
02:47
فرمانده سنتکام سفر خود در سرزمین‌های اشغالی را تمدید کرد فرمانده سنتکام که در سرزمین‌های اشغالی به سر می‌برد، سفر خود را برای یک روز دیگر تمدید کرد.

العالم-آمريكا

برخی مسئولان رژیم اسرائیل اعلام کردند که مایکل اریک‌ کورلا، فرمانده سنتکام که به سرزمین‌های اشغالی فلسطین سفر کرده است، اقامت خود در سرزمین‌های اشغالی را برای یک روز دیگر تمدید کرد.

وب‌سایت «آکسیوس» روز پنجشنبه به نقل از دو مسئول رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که ژنرال «مایکل اریک کورلا» فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) قصد دارد برای هماهنگی اقدامات در صورت پاسخ ایران، به اراضی اشغالی سفر کند.

این دو منبع اظهار کردند که کورلا قصد دارد با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات ارشد ارتش این رژیم دیدار کند.

آنان افزودند که رژیم صهیونیستی در حال آماده شدن برای پاسخ مستقیم احتمالی ایران با استفاده از انواع مختلف موشک‌ها است.

منابع آکسیوس در ادامه نیز مدعی شدند «در صورتی که چنین سناریویی اتفاق بیفتد، اسرائیل به حمله ایران پاسخ خواهد داد» و نمایندگان آمریکا و «اسرائیل» در سطوح مختلف در حال رایزنی جهت آمادگی برای پاسخ احتمالی ایران هستند.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است


ایران نایب قهرمان تکواندوی آسیا شد


نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد


حکمرانی محلی، بستر مشاهده مستقیم اثر مشارکت مردم است


سرلشکر عبداللهی: دشمن جایی در نظم آینده منطقه ندارد