سانسور جنایت‌های رژیم کودک‌کش به سبک "نیویورک تایمز"

سه شنبه 28 فروردين 1403
22:43
سانسور جنایت‌های رژیم کودک‌کش به سبک روزنامه "نیویورک تایمز" آمریکا در بخشنامه‌ای محرمانه که اخیرا درز کرده است، استفاده از برخی اصطلاحات را در جریان پوشش اخبار مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ممنوع کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از پایگاه اینترنتی اینترسپت، از مهم‌ترین این اصطلاحات می‌توان به قتل‌عام، پاکسازی نژادی و اراضی اشغالی اشاره نمود.

این روزنامه از خبرنگاران خود خواسته فقط در موارد بسیار ضروری از اصطلاح فلسطین استفاده کنند و از اصطلاح اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی نیز استفاده نکنند.

این روزنامه ادعا کرده که این اقدام را به خاطر حفظ به اصطلاح اصول روزنامه‌نگاری در پوشش اخبار جنگ غزه انجام می‌دهد.

طبق این گزارش، در جریان جنگ غزه از 7 اکتبر تاکنون، روزنامه نیویورک‌تایمز به علت جانبداری از رژیم صهیونیستی و نشر اکاذیب علیه مقاومت فلسطین و عملیات طوفان اقصی به شدت هدف انتقاد واقع شده است.

این روزنامه به دلیل این انتقادات مجبور شد قراردادش با "انات شوارتز" خبرنگار اسرائیلی- آمریکایی را به علت حمایتش از رژیم صهیونیستی و دروغ‌پردازی درباره قتل کودکان اسرائیلی توسط رزمندگان حماس را فسخ کند.

روزنامه العربی نیز در ژانویه 2024 دروغ بودن ادعاهای مطرح‌شده در این روزنامه درباره تجاوز به یک دختر اسرائیلی را اثبات کرد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: از حقوق ملت عدول نمی‌کنیم/ عاصم منیر: ایران توسط افراد هوشمند اداره می‌شود


نماینده اروپائی: مردم ایران، مردمی نیستند که در برابر فشارها تسلیم شوند + فیلم


ژنرال عاصم منیر تهران را ترک کرد


رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره کاهش تنش‌ها در منطقه


وزیر امور خارجه آمریکا و نخست وزیر هند دیدار کردند


تماس تلفنی امیر قطر و ترامپ با محور کاهش تنش‌های منطقه‌ای


دیدار مجدد عاصم منیر با عراقچی


فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان دیدار کرد


شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است