گزارش العالم؛

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق+فیلم

چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403
17:04
نمایشگاه بین المللی امنیت و دفاع با مشارکت چند کشور و شرکت‌های داخلی در بغداد برگزار شد. جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه نمونه‌های صنایع نظامی موشکی و پهپادی خود را به نمایش گذاشت.

العالم - عراق

با شرکت 18 کشور و بیش از 100 شرکت داخلی و بین المللی، نمایشگاه بین المللی امنیت و دفاع و صنایع نظامی در بغداد برگزار شد. شرکت کنندگان در این نمایشگاه، به نمایش سلاح‌ها و تجهیزات و فناوری‌های نوین خود در زمینه امنیت سایبری پرداختند.

"ثامر الحسینی" فرمانده یگان واکنش سریع عراق به شبکه خبری العالم گفت: "شرکت های داخلی و منطقه ای و بین المللی دستاوردهای نظامی و امنیتی خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند. در این بین، مجموعه بزرگی از انواع پهپادها مورد توجه قرار گرفتند. به اعتقاد من مبادله تجربیات در این زمینه تأثیرات بسیاری بر روابط بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بر جای خواهد گذاشت".

این نمایشگاه با شعار "با وحدتمان پیروز شدیم" در راستای توجه عراق به متنوع سازی منابع تأمین اسلحه آنهم در سایه چنبره آمریکا بر بازار اسلحه عراق برگزار شد.

"علی الخزعلی" مدیر توسعه فعالیت‌های شرکت "سمر الخیر" به خبرنگار العالم گفت: شرکت ما به عنوان یک شرکت خصوصی، وظیفه خود می داند که پا به پای شرکت های منطقه ای و بین المللی به رشد و توسعه خود ادامه دهد. این شرکت کار خود را با تولید نسخه های اولیه سلاح سبک یعنی هفت تیر بابل آغاز کرد.

وزارت دفاع ایران با تولیدات مختلفی از جمله پهپادهای دوربرد "مهاجر" و "غزه" و موشک های ضد زره دهلاویه و سامانه پدافند هوایی و سلاح های انفرادی و صنایع جنگ الکترونیک در این نمایشگاه شرکت کرده است.

ثابت العباسی، وزیر دفاع عراق هم طی سخنانی در این نمایشگاه گفت: "بار دیگر اعلام می کنیم که سعی ما بر این است که ارتش عراق را به تمام سلاح های جدید و مدرن برای تقویت قدرت نظامی و دفاعی مجهز کنیم".

هدف از برگزاری این نمایشگاه، توسعه دامنه تجارت بین المللی و نشان دادن علاقه مندی عراق به توسعه روابط نظامی و نوسازی توانمندی های امنیتی و نظامی خود است.

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم