کارشناس: همه نشانه‌ها حاکی از نزدیک شدن شکست رژیم اشغالگر است

پنج‌شنبه 6 ارديبهشت 1403
16:11
«علی الجریری» استاد دانشگاه و محقق در امور اسرائیل با تاکید بر اینکه همه شاخص ها حاکی از نزدیک شدن شکست مفتضحانه رژیم اشغالگر است، خاطرنشان کرد: استعفای ژنرال ها در رده های اول ارتش اسرائیل نشان دهنده چنین شکستی است.

العالم _ فلسطین اشغالی

علی الجریری در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: پیروزی فلسطین نزدیک است و همه نشانه‌ها از چنین پیروزی نزدیکی حکایت دارد که یکی از این نشانه ها استعفای ژنرال های بلند پایه ارتش اسرائیل است.

وی خاطرنشان کرد که یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم اشغالگر اکنون تاکید می کند که کسی که باید استعفا دهد و به شکست اعتراف کند، شخص بنیامین نتانیاهو است، کسی که برای نجات خود هر از گاهی درمورد ورود به رفح صحبت می کند.

این کارشناس امور اسرائیل افزود: برخی می گویند این طرح خیلی وقت پیش طراحی شده بود اما به دلیل فشار آمریکا به تعویق افتاده است هرچند در واقع ضربه مهلک ایران بود که ورود به رفح را به تعویق انداخت.

وی با اشاره به سخنان ابوعبیده و دعوت وی برای ادامه مقاومت که اسرائیلی‌ها اذعان دارند که با قدرت به شمال غزه بازگشته است، خاطرنشان کرد: این سخنان با بمباران اماکن نظامی در شمال عکا همراه شد که برای رژیم اشغالگر بسیار دردناک بود.

علی الجریری تصریح کرد: علاوه بر این مقاومت لبنان و حملات حزب الله عمق جدیدی پیدا کرده است و به همین دلیل اسراییل می ترسد که جنگ را تشدید کند و به همین علت اعلام کرده است که اگر جنگ در شمال گسترش پیدا کند، ورود به رفح به تعویق خواهد افتاد.

0% ...

آخرین اخبار

دعوت قوای سه‌گانه از مردم برای حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب


روایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تقابل تمدن ایرانی و استعمار نوین


اطلاعیه سازمان حج و زیارت درباره اولویت‌های جدید حج تمتع ۱۴۰۶


شکست نقشه دشمن برای فلج کردن شبکه جاده‌ای کشور


کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند


وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم


اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم