اختصاصی العالم؛

تجمع اعتراضی مقابل ساختمان بی بی سی در حمایت از غزه + فیلم

جمعه 7 ارديبهشت 1403
21:27
خشم عمومی در سراسر انگلیس، در اعتراض به تداوم ارسال سلاح از سوی دولت لندن برای رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.

العالم - فلسطين اشغالی

به دنبال امضای درخواست های آتش بس فوری و ممنوعیت ارسال سلاح به رژیم تل آویو در پارلمان انگلیس، تعداد زیادی از تظاهرکنندگان انگلیسی در اعتراض به رسانه هایی که حقیقت را منعکس نمی کنند در مقابل ساختمان بی بی سی تجمع کردند و خواستار حمایت رسانه ای از موضوع فلسطین شدند.

با ادامه حملات رژیم صهیونیستی و ادامه اشغال نظامی نوار غزه، سازمان های حقوق بشری اقداماتی را برای مقابله با دولت لندن آغاز کرده اند.

از نظر آنها دولت عامدانه از بازخواست «اسرائیل» و رسانه های حامی این رژیم سر باز می زند.

تظاهرات کنندگان معتقدند که باید صدایشان را در مقابل سلطه حکومت ها و رسانه های جانبدار بالا ببرند و باید صدای ملتها بر صدای دولتها غلبه کند چرا که به نظر آنها حرکت های مردمی مهمترین عامل نگرانی دولت‌ها هستند.

در همین حال و همزمان با شدت گرفتن حوادث دردناک غزه تحرکات مردمی و اعتراض ها در انگلیس نیز افزایش یافته است و این سوال بیش از گذشته مطرح می شود که رسانه ها که رکن قدرت هستند تا کی قرار است چشمان خود را بر روی حقایق ببندند؟

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره