افشای جزئیات کشته شدن ۲ نظامی صهیونیست در کمین نیروهای حماس

چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403
09:49
افشای جزئیات کشته شدن ۲ نظامی صهیونیست در کمین نیروهای حماس ارتش رژیم صهیونیستی جزئیات جدیدی از کشته شدن ۲ نظامی خود را در کمین نیروهای گردان های قسام شاخه نظامی حماس منتشر کرد.

العالم - فلسطین

بنابر این گزارش، در این کمین که در محور نتساریم (محوری که باریکه غزه را به دو قسمت تقسیم می کند) به وقوع پیوست، ۲ نظامی رژیم صهیونیستی کشته و تعدادی دیگر نیز زخمی شدند.

صهیونیستها می کوشند با مهار محور نتساریم مانع بازگشت آوارگان به شمال باریکه غزه شوند.

به گفته رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، به دنبال کمین نیروهای قسام ۲ سرباز احتیاط به نام های ایدو ابیب و وکالیکدن مهری در شلیک آتشبار یک تانک اسراییلی کشته شدند.

این رادیو افزود: کمین نیروهای قسام ساعت ۱۷ عصر یکشنبه و اندکی پس از حرکت یک تانک از نزدیک بیمارستان الترکی در منطقه نتساریم شروع شد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادامه داد: نیروهای قسام هجوم خود را با راکت و موشک های ضد زره آغاز کردند و در جریان حمله یک تانک متعلق به لشگر ۶۷۹ از خاکریز بیرون آمد و به سمت ساختمانی که خارج از حوزه اش بود آتش گشود.

در این ساختمان شماری از نیروهای لشگر کرمیلی «اسرائیل» پناه گرفته بودند که در نتیجه شلیک تانک ۲ نظامی صهیونیست کشته شدند.

گفته شده که گردانهای قسام در روزهای اخیر حملات خود را به محور نتساریم افزایش داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد