نخستین واکنش السنوار به توافق پیشنهادی آتش‌بس در غزه

يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
08:11
نخستین واکنش السنوار به توافق پیشنهادی آتش‌بس در غزه منابع مطلع بر روند مذاکرات آتش‌بس میان رژیم اشغالگر و حماس بر سر آتش‌بس در غزه اعلام کردند که رئیس این جنبش مقاومت فلسطین در این باریکه، برای نخستین بار به پیشنهاد توافق تبادل اسرا واکنش نشان داد.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، روزنامه "وال استریت ژورنال" به نقل از منابع مطلع تصریح کرد که "یحیی السنوار" رهبر حماس در غزه پیشنهاد اخیر برای تبادل اسرا میان حماس و "اسرائیل" را به رغم برخی موارد بحث‌برانگیز در ‌آن، نزدیک‌ترین پیشنهاد به خواسته‌های این جنبش می‌داند.

میانجیگران بر مذاکرات جاری میان حماس و رژیم اشغالگر انتظار دارند که این جنبش به زودی به پیشنهاد توافق پاسخ دهد.

نتیجه مذاکرات همچنان به شرط حماس برای پایان دادن به جنگ در باریکه غزه بستگی دارند که رژیم اشغالگر به‌ویژه شخص "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر با آن قاطعانه مخالفت می‌کند.

پیشتر نیز یک منبع بلندپایه در هیئت امنیتی مصر، که میانجیگری در روند مذاکرات را انجام می‌دهد اعلام کرد که دو طرف در مورد بسیاری از موارد اختلاف‌نظر به توافق رسیده‌اند و پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

خبرگزاری "رویترز" نیز به نقل از منبع امنیتی مصر اعلام کرد که نتایج مذاکرات جاری در قاهره با دفعات قبل متفاوت خواهد بود.

حماس روز گذشته اعلام کرد در سایه تماس‌های اخیر با واسطه‌های مصری و قطری برای ادامه مذاکرات آتش‌بس، هیئتی از این جنبش به ریاست "خلیل الحیه" وارد قاهره شد.

0% ...

آخرین اخبار

تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسنی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو


افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت شبکه ارتباطات برای زائران اربعین


ورود زیست‌فناوری دریایی ایران به عرصه مقابله با جلبک‌های سمی


السودانی: تجاوز آمریکا و عربستان نقض حاکمیت عراق است/ حق دفاع برای ما محفوظ است


حمله اوکراین به کشتی ایرانی مصداق واقعی اقدام تروریستی بود


واکنش تند پکن به تحریم‌های جدید پنتاگون علیه مؤسسات تحقیقاتی چین


آیا دیدار ترامپ و نتانیاهو می‌تواند زمینه‌ساز جنگ جدید علیه ایران باشد؟


روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران