موضع زننده وزیر صهیونیست درقبال موافقت حماس با آتش بس در غزه

سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
15:11
موضع زننده وزیر صهیونیست درقبال موافقت حماس با آتش بس در غزه به دنبال اعلام موافقت جنبش حماس با پیشنهاد آتش بس در باریکه غزه، عمیخای شیکلی، وزیر امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی با کلماتی زشت و زننده به این موضع حماس واکنش نشان داد.

العالم - فلسطین اشغالی

شیکلی دوشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به موافقت حماس از الفاظی زشت و زننده استفاده کرد.

جنبش حماس روز دوشنبه موافقت خود با پیشنهاد آتش بس درباریکه غزه را به میانجی گران قطری و مصر ابلاغ کرد.

حماس در بیانیه ای اعلام کرد : برادر مبارز اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و نیز با سید عباس کامل وزیر سازمان اطلاعات مصر تلفنی گفتگو و موافقت جنبش حماس را با پیشنهاد آنان درباره آتش بس در غزه به آنان اعلام کرد.

طاهر النونو گفت : با پیشنهاد آتش بس در باریکه غزه و بازسازی این منطقه و بازگشت آوارگان به منازل خود و آزادسازی اسرا موافقت کردیم.

دفتر نخست وزیری رژیم اسرائیل شب گذشته اعلام کرد که شورای جنگ به اجماع تصمیم گرفته است که عملیات نظامی در رفح را با هدف فشار بر حماس ادامه دهد.

دفتر نخست وزیری اسرائیل همچنین اعلام کرد که شورای وزیران جنگ تصمیم گرفته است عملیات رفح به منظور اعمال فشار نظامی بر حماس ادامه پیدا کند.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.