مکزیک حمله اسرائیل به رفح را نقض جدیِ حقوق بشردوستانه بین‌المللی خواند

چهارشنبه 19 ارديبهشت 1403
14:56
مکزیک حمله اسرائیل به رفح را نقض جدیِ حقوق بشردوستانه بین‌المللی خواند دولت مکزیک استقرار نظامیان صهیونیست در شهر مرزی رفح در جنوب نوار غزه، پس از آغاز عملیات نظامی زمینی رژیم صهیونیستی در این منطقه را محکوم و تاکید کرد که حملات علیه غیرنظامیان «نقض جدی» حقوق بشردوستانه بین‌المللی است.

العالم - آمریکا

به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی تله‌سور، این کشور آمریکای لاتین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دولت مکزیک حمله نظامی نیروهای مسلح اسرائیل به شهر رفح را محکوم می‌کند و نگرانی عمیق خود را در مورد پیامدهای فاجعه‌باری که چنین پیشروی می‌تواند برای زندگی هزاران غیرنظامی ساکن در این شهر داشته باشد، ابراز می‌کند.

مکزیکوسیتی با یادآوری اینکه حملات علیه غیرنظامیان «نقض جدی» حقوق بشردوستانه بین‌المللی است، برقراری آتش‌بس به منظور دستیابی به صلح را خواستار شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: مکزیک امیدوار است که کمک‌های بشردوستانه بدون هیچ مشکلی به کل نوار غزه برسد تا به صورت فوری، بیشترین تعداد افراد به آن‌ها دسترسی یابند و از تشدید فاجعه انسانی جاری جلوگیری شود.

دولت مکزیک به ریاست جمهوری آندرس مانوئل لوپز اوبرادور همچنین تاکید کرد که این کشور به مبارزه برای حل تنش میان اسرائیل و فلسطین در سازمان ملل ادامه خواهد داد.

بر اساس این بیانیه رسمی «مکزیک به مبارزه در سطح چندجانبه و به ویژه در سازمان ملل متحد برای راهکار دو دولتی به عنوان تنها راه حل ساختاری برای حل مناقشه فلسطین و اسرائیل ادامه خواهد داد».

پیش از مکزیک، دولت‌های برزیل و ونزوئلا نیز آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شهر مرزی رفح را محکوم کردند و از جامعه بین‌المللی و شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند بر بی‌تفاوتی در مورد نقض حقوق بشر و قوانین بشردوستانه توسط این رژیم غلبه کند.

نظامیان صهیونیست روز دوشنبه عملیات نظامی را در شهر مرزی رفح آغاز کردند. حماس اعلام کرد که با مفاد توافق آتش‌بس غزه که توسط مصر و قطر پیشنهاد شده بود، موافقت کرده است، اما بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این توافق را غیرقابل قبول خواند. گفته می‌شود بیش از یک میلیون نفر در این شهر پناه گرفته‌اند.

یک منبع آگاه در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت وگو با پایگاه «عربی۲۱»، با اشاره به‌ آغاز دور جدید مذاکرات برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه از امروز چهارشنبه در شهر قاهره پایتخت مصر هشدار داد: در صورت تغییر در طرح پیشنهادی آتش‌بس توسط میانجی‌ها، این جنبش ممکن است از مذاکرات خارج شود.

0% ...

آخرین اخبار

حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود