نخست وزیر عراق پایان مأموریت نیروهای «یونامی» در این کشور را خواستار شد

شنبه 22 ارديبهشت 1403
10:34
نخست وزیر عراق پایان مأموریت نیروهای «یونامی» در این کشور را خواستار شد نخست وزیر عراق در نامه ای خطاب به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، خواستار پایان نهایی مأموریت نیروهای «یونامی» وابسته به سازمان ملل در عراق شد.

العالم - عراق

بنابر این گزارش،‌ "محمد شیاع السودانی" نخست وزیر عراق پایان کامل مأموریت «یونامی» هیئت مساعدت سازمان ملل متحد برای عراق را تا پایان سال ۲۰۲۵ خواستار شد.
السودانی در نامه خود به آنتونیو گوترش تأکید کرده که دیگر نیازی به ادامه مأموریت این نیروها در عراق نیست.

هیئت مساعدت سازمان ملل متحد برای عراق که به "یونامی" شناخته می‌شود، تابستان ۲۰۰۳ میلادی، با تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد، در منطقه سبز بغداد تشکیل شد.

هیئت مساعدت سازمان ملل متحد از جمله برای کمک به توسعه مؤسسات عراقی، حمایت از گفتگوهای سیاسی و انتخابات و ارتقای حقوق بشر در این کشور تشکیل شد.

نخست وزیر عراق در نامه اخیر خود به دبیرکل سازمان ملل تأکید کرده که کشورش قصد دارد همکاری با سایر بخش‌های سازمان ملل را عمیق‌تر کند، اما دیگر نیازی به ادامه مأموریت هیئت مساعدت این سازمان وجود ندارد.
در این نامه خاطرنشان شده که «عراق توانسته است در بسیاری از زمینه‌ها، به ویژه مواردی که تحت نظر یونامی قرار دارد، گام‌های مهمی بردارد».

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب