گزارش خبرنگار العالم از سیاست انتقامی اشغالگران علیه اهالی کرانه باختری

سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
16:42
ارتش صهیونیستی در راستای مجازات گروهی مردم فلسطین به خاطر حمایتشان از مقاومت، سه خانه را در روستای عزون در قلقیلیا در کرانه‌باختری به بهانه نداشتن پایان کار با خاک یکسان کرد.

العالمفلسطین اشغالی

«احمد خالد عدوان» تخریب خانه‌اش را به منزله نابودی زندگی‌اش دانست و گفت: از زمان شروع جنگ اشغالگران علیه غزه، نیروهای دشمن صهیونیستی بارها به خانه وی هجوم آورده و برادرش را بازداشت کردند که هنوز در زندان اشغالگران است.

اهالی کرانه باختری به خاطر محدودیت های اعمال شده توسط دشمن صهیونیستی مجبور به ساخت خانه های بدون پایان کار هستند که هر از گاهی تعدادی از آن توسط دشمن ویران می شود.

همزمان نیروهای دشمن صهیونیستی با حمله به 50 خانه در عزون به اهالی آن حمله کردند.

یوسف سویدان که پسرش توسط نیروهای دشمن بازداشت شده است، گفت: ساعت 2 نیمه شب بود، خواب بودیم، نیروهای دشمن صهیونیستی به شکلی وحشیانه به ما حمله کرده و خانه را بازرسی کردند، سپس برادرم و فرزندانش را از طبقه بالا به پایین آورده و بعد از آن مرا کتک زده و وادار کردند روی زمین دراز بکشم.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا