القسام ۷ سرباز صهیونیستی را از فاصله صفر به هلاکت رساند

سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
21:07
القسام ۷ سرباز صهیونیستی را از فاصله صفر به هلاکت رساند گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس طی حملات سنگینی مواضع، تجهیزات و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

العالم - فلسطین اشغالی

این گردان‌ها امروز سه شنبه پایگاه توپخانه «هویتزر» در شمال شرقی باریکه غزه را با خمپاره‌های کالیبر سنگین بمباران کرد.

به گزارش الجزیره، یک نظامی صهیونیستی به دست تک‌تیرانداز القسام در شرق شهر جبالیا در شمال باریکه غزه به هلاکت رسید.

در جریان عملیات پیچیده و موفق القسام در شرق شهر جبالیا، یک تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی با خمپاره یاسین ۱۰۵ هدف قرار گرفت و تعدادی از نیروهای صهیونیستی کشته و زخمی شدند.

گردان‌های القسام در ادامه این حملات در شرق جبالیا، هفت نظامی دشمن را که در پشت تانک در حرکت بودند، از فاصله صفر هدف قرار داد و از پای درآورد.

نیروهای القسام خودروهای در حال نفوذ دشمن به شرق شهر جبالیا را با خمپاره بمباران کردند.

همچنین گردان‌های القسام یک بولدوزر نظامی D۹ را با راکت‌های یاسین ۱۰۵ در مجاورت مسجد هارون در شرق رفح هدف قرار داد که به آتش گرفت.

این گردان‌ها با انهدام دو نفربر و یک تانک ارتش اشغالگر با بمب شواظ و راکت‌های یاسین ۱۰۵ در محله السلام شرق رفح و نیز با منفجر کردن خانه‌ بمب‌گذاری شده‌ای در شرق رفح بر سر یک گروه نظامی صهیونیستی تلفاتی را به دشمن تحمیل کردند.

گردان‌های القسام با منفجر کردن ورودی یک تونل نزدیک ایستگاه قدس شرق رفح، چند نیروی نظامی صهیونیستی را به هلاکت رسانده و چند تن دیگر را زخمی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی