رئیسی: خون کودکان غزه ‌به عمر اسرائیل پایان می‌دهد‌

سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
22:42
رئیسی: خون کودکان غزه ‌به عمر اسرائیل پایان می‌دهد‌ رئیس جمهور با بیان اینکه جهان متوجه شده که رژیم صهیونیستی غده سرطانی است که باید ریشه‌کن شود تا دنیا به آرامش برسد، گفت: خون کودکان غزه به حدی قدرت دارد که می‌تواند به عنوان رژیم صهیونیستی پایان بدهد.

العالم - ایران / سیاسی

آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در آیین اختتامیه کنگره جهانی حضرت رضا(ع) که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد اظهارداشت: امروز دنیا فهمیده است این نسل‌کشی و کودک‌کشی عدم کارآمدی نظام حقوقی‌ جهانی برای حمایت از مردم غزه است؛ فهمیدند و متوجه شدند نظام حاکم بر دنیا عادلانه نیست باید تبدیل به نظام عادلانه جهانی بشود.کسی فکر می‌کرد دانشگاه‌های آمریکا و در غرب و شرق برای عدالت بپاخیزند و فریاد دفاع از مظلوم نابودی ظالم بزنند؟

رئیس جمهور تصریح کرد: این پدیده‌ای که امروز می‌بینید پدیده خاص دنیا برای شکل‌گیری نظم عادلانه جهانی است؛ چون نظام کنونی ناعادلانه است و خون کودکان غزه به حدی قدرت دارد که می‌تواند به عنوان رژیم صهیونیستی پایان بدهد

آیت الله رئیسی افزود: در قتل کودکان در زمان فرعون نتیجه انتقام از فرعونیان و خاتمه حکومت آن شد؛ تردید نداریم که خون بر زمین ریخته کودکان غزه به حکومت صهیونیستی خاتمه خواهد داد. نظم فعلی جهان با همین خون‌ها عوض خواهد شد اگر چه دیگران آن را دور و دیر بدانند اما ما آن را نزدیک می‌دانیم.

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی