گفت‌وگوهای «پینگ» و «پوتین» در پکن؛

پوتین: همکاری روسیه و چین از عوامل اصلی ثبات جهانی است

پنج‌شنبه 27 ارديبهشت 1403
11:42
پوتین: همکاری روسیه و چین از عوامل اصلی ثبات جهانی است رؤسای جمهور روسیه و چین در پکن ضمن دیدار و رایزنی با یکدیگر روابط دوسویه را مورد بحث و گفت‌وگو قرار دادند.

العالم - آسیا

به نقل از اسپوتنیک، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین امروز پنج‌شنبه در پکن با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.

در این دیدار پوتین تاکید کرد: روابط میان روسیه و چین نباید فرصت‌طلبانه باشد و کسی را هدف بگیرد. امروزه همکاری‌های ما در امور جهانی یک از عوامل اصلی ثبات در سطح بین‌الملل است.

وی ضمن تاکید بر همکاری‌های عملی میان دو کشور گفت: روسیه و چین به تداوم هماهنگی در روند تکامل اوراسیا متعهد هستند. مسکو و پکن در عمل، حجم زیادی از همکاری‌های عملی را محقق کرده‌اند.

پوتین ضمن اشاره به افزایش حجم تجارت میان دوکشور در سال ۲۰۲۳ به میزان یک‌چهارم تاکید کرد: بر اساس نتایج سال گذشته (میلادی) روسیه به جایگاه چهارم شرکای تجاری چین رسیده است.

علاوه بر این رئیس جمهور روسیه طی این دیدار زمینه‌های انرژی، صنعت و کشاورزی را از اولویت‌های روابط میان مسکو و پکن توصیف کرد.

همچنین «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین نیز در این دیدار اعلام کرد: طی ۷۵ سال گذشته روابط چین و روسیه در سایه شرایطی دشوار تحکیم یافته و در بوته آزمون اوضاع دگرگون بین‌المللی ثبات داشته است.

وی افزود: این روابط معیاری برای روابط میان قدرت‌های بزرگ و کشورهای همسایه است که ویژگی آن، احترام متقابل، اعتماد، دوستی و منافع دوسویه است.

رئیس جمهور چین در ادامه افزود: چین مانند همیشه، قصد دارد همسایه‌ای خوب، دوستی قابل اعتماد و شریک باشد.

0% ...

آخرین اخبار

قائم‌پناه: دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به صورت کامل و تدریجی آزاد می‌شود


تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره