حزب الله پایگاهی اسرائیلی را هدف قرار داد

شنبه 29 ارديبهشت 1403
17:40
حزب الله پایگاهی اسرائیلی را هدف قرار داد حزب الله لبنان اعلام کرد نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در پایگاه رامیم در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش المنار، حزب الله لبنان اعلام کرد که در حمله پهپادی به نیروهای اشغالگر اسرائیلی در پایگاه رامیم در شمال فلسطین اشغالی تلفات قطعی به اشغالگران وارد کرده است.

از سوی دیگر حزب الله خاطرنشان کرد که در حمله دیگر، مجاهدین مقاومت اسلامی با سلاح های مناسب، سامانه های فنی و تجهیزات جاسوسی پایگاه راهب رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند که مستقیم به هدف اصابت و آن را منهدم کرده است.

حزب‌الله لبنان دیروز (جمعه) نیز صحنه‌هایی از عملیات هدف قرار دادن پایگاه "المطله" در شمال اراضی اشغالی با پهپاد هجومی مسلح به موشک‌های S۵ منتشر کرد.

حزب اللهدر این حمله، حزب الله نیز برای اولین بار از یک پهپاد مسلح به موشک هوا به زمین از نوع "اس ۵" ( S۵) علیه مواضع رژیم اشغالگر در منطقه المطله در شمال فلسطین اشغالی استفاده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی