تداوم تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو

يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
22:58
تداوم تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو
فلسطین اشغالی همچنان صحنه تظاهرات صهیونیست‌های خشمگین در اعتراض به عملکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با هدف بازگرداندن اسرا است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش النشره، صهیونیست‌ها خشمگین امروز (یکشنبه) در قدس اشغالی تظاهرات کردند.

تظاهرات‌کنندگان با بستن ورودی اصلی شهر قدس اشغالی، خواستار انجام تبادل اسرا جهت آزادی اسرای صهیونیست نزد مقاومت و برکناری «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شدند.

شب گذشته نیز تل‌آویو صحنه تظاهرات بود و تظاهرات‌کنندگان با سر دادن شعارهایی علیه کابینه نتانیاهو، خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام و انجام تبادل اسرا شدند.

از سوی دیگر خانواده های اسرای صهیونیست با اشاره به ناکامی نتانیاهو در دستیابی به توافقی برای آزادی اسرا گفتند: گسترش دامنه عملیات نظامی در رفح به منزله دست برداشتن از تلاش برای آزادی اسرای زنده ای است که کابینه نتانیاهو، آنها را به حال خود رها کرده است.

این خانواده ها همچنین اعلام کردند: مانع برگزاری جلسات کابینه خواهیم شد و از روز دوشنبه، فعالیتمان را آغاز خواهیم کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسل‌کشی» به دیوان بین‌المللی دادگستری معرفی شوند. رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد