عملیات های جدید گردان‌های قسام/ تانک‌های مرکاوا همچنان می‌ترکند

يکشنبه 6 خرداد 1403
11:54
عملیات های جدید گردان‌های قسام/ تانک‌های مرکاوا همچنان می‌ترکند گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس در دویست و سی و سومین روز جنگ غزه، از عملیات‌های جدید علیه نظامیان صهیونیست خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش وبگاه قدس الاخباریه، گردان‌های قسام یک تانک مرکاوای ۴ اسرائیلی را در بیت لاهیا در شمال باریکه غزه با راکت ضدزره یاسین ۱۰۵ هدف قرار داد.

قسام در علمیاتی دیگر، نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در جبالیا در شمال باریکه غزه با گلوله‌های خمپاره کالیبر سنگین در هم کوبید.

این در حالی است که در روزهای اخیر با وجود گذشت قریب به هشت ماه از جنگ غزه و بمباران سنگین و وحشیانه این باریکه از سوی صهیونیست‌ها، مقاومت فلسطین همچنان به رویارویی با اشغالگران اسرائیلی و وارد کردن ضربات سخت به آن‌ها ادامه می‌دهد.

بارزترین نکته عملیات‌های روز گذشته گردان‌های قسام عملیات قهرمانانه در جبالیا در شمال باریکه غزه بود که طی آن گروهی از نظامیان اسرائیلی در کمین مجاهدان قسام گرفته شدند و طی آن کشته، زخمی و اسیر شدند.

در حالی که رژیم صهیونیستی مدعی تلاش برای ازسرگیری مذاکرات برای مبادله اسرا است، حماس گفته اطلاعی به این جنبش در مورد مذاکرات جدید داده نشده است. حماس تاکید کرده که رژیم اشغالگر جدیتی برای مذاکره و رسیدن به توافق ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی قرارگاه خاتم: پرنده‌های دشمن متجاوز در جنوب اصفهان منهدم شدند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه مصر و پاکستان


بقائی: جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل، هستی ایران و هویت ایرانی را نشانه گرفته است


نامه ایران به سازمان ملل درباره حمله آمریکا و اسرائیل به پل کرج و پتروشیمی ماهشهر


تشریح جزئیات روز سی وششم عملیات وعده صادق ۴/هشدار به دشمنان در باره گشترش شرارت


زینب سلیمانی: ادعای وزارت خارجه آمریکا دروغ است


هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای وخیم حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران


محمود قماطی: مقاومت لبنان برای نبردی طولانی آماده است


عراقچی: ایران با تمام توان از حاکمیت و تمامیت ارضی خود دفاع می‌کند


حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه