حماس: از صحنه سیاسی خارج نمی‌شویم/ فریب کاری بایدن در طرح پیشنهادی

سه شنبه 15 خرداد 1403
01:47
حماس: از صحنه سیاسی خارج نمی‌شویم/ فریب کاری بایدن در طرح پیشنهادی یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دوشنبه شب با بیان این که این گروه از صحنه سیاسی فلسطین هرگز خارج نخواهد شد، تاکید کرد که در رابطه با طرح پیشنهادی آمریکا برای آتش‌بس و مبادله اسرا نوعی گمراه‌سازی و فریب وجود دارد.

العالم-فلسطین

«غازی حمد» به تلویزیون العربی گفت: ما پاسخ خود را به واسطه‌ها اعلام کردیم و طرف اسرائیلی با طرح پیشنهادی بایدن موافقت نکرده است.

حمد اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در مذاکرات به دنبال گمراه‌سازی است تا جنگ علیه غزه را ادامه دهد.

وی تاکید کرد که جنبش حماس هرگز از صحنه سیاسی خارج نخواهد شد و اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها در حال رویاپردازی هستند.

این رهبر حماس بیان کرد که مرحله بعد از جنگ یک موضوع مربوط به فلسطین است و دشمن صهیونیستی در ایجاد ارگان‌هایی وابسته به خود در غزه ناکام مانده است.

حمد خاطرنشان کرد که حتی اگر جنگ در غزه متوقف هم شود رژیم صهیونیستی نمی‌تواند واقعیتی غیر از آنچه که فلسطینیان تصمیم می‌گیرند بر آنها تحمیل کند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند