میلر درباره کشتار غیرنظامیان فلسطینی گاف داد

جمعه 18 خرداد 1403
09:24
میلر درباره کشتار غیرنظامیان فلسطینی گاف داد در حالی‌که موج انتقادها از جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در مدرسه‌ای در غزه که به شهادت بیش از ۴۰ غیرنظامی فلسطینی انجامید، ادامه دارد، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به این حمله، دچار گافی نابخشودنی شده است.

العالم آمریکا

"متیو میلر" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره کشتار اشغالگران در مدرسه‌ای در اردوگاه "النصیرات" در غزه گفت که رژیم اسرائیل حق دارد غیرنظامیان را هدف قرار دهد.

کارشناسان گفتند که منظور وی تایید ادعای دروغین صهیونیستی درباره حضور رزمندگان حماس در این مدرسه بوده است.

میلر گفت که اگر ادعاهای تل‌آویو صحت داشته باشد، این به آن معناست که افراد حماس در آن مخفی شده بودند پس یک هدف مشروع حساب می‌شوند.

.

البته وزارت خارجه آمریکا پس از ساعاتی اعلام کرد که میلر در بیان خود اشتباه کرده و قصد داشته به جای اصطلاح "غیر نظامی" از اصطلاح "حماس" استفاده کند.

آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) پیش از این اعلام کرد: هنگام حمله (رژیم) اسرائیل به مدرسه‌ای در مرکز غزه، ۶ هزار نفر در این مدرسه پناه گرفته بودند. آنروا در توصیف این حمله اعلام کرد که "یک روز وحشتناک دیگر" در غزه بود.

این مدرسه که در اردوگاه پناهندگان النصیرات قرار دارد، قبل از اینکه در آغاز جنگ بسته شود، توسط آنروا اداره می‌شد. "فیلیپ لازارینی" رئیس آنروا گفت که هنگام حمله هوایی اسرائیل که بدون هشدار قبلی انجام شد، این مدرسه به ۶ هزار آواره پناه داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی نامزد فلسطینی‌الاصل در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات‌ آمریکا


تهران آماده مذاکره برای تأمین نفت مورد نیاز مالزی


اسناد جنایات جنگ اخیر به نهادهای بین‌المللی ارائه شد


فرار از پنتاگون؛ استعفای فرمانده دیگری از ارتش آمریکا


پزشکیان: برای معماری جدید امنیتی، دست دوستی به سوی کشور‌های اسلامی دراز می‌کنیم


قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است


خودداری افسران لبنانی از گرفتن عکس با هیأت اسرائیلی


بازی جدید نتانیاهو برای فرار از سقوط و تعویق انحلال کنست


عمان از ایجاد یک مسیر دریایی موقت در تنگه هرمز خبر داد


رونمایی از پرچم‌های کرنر به یاد شهدای میناب