پیام مهم سخنگوی گردان‌های القسام خطاب به حجاج بیت‌الله الحرام

شنبه 26 خرداد 1403
12:03
پیام مهم سخنگوی گردان‌های القسام خطاب به حجاج بیت‌الله الحرام سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از حجاج بیت الله الحرام خواست که برای غزه و مردم فلسطین دعا کنند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری سما، «ابوعبیده» سخنگوی گردان های القسام در پیامی به حجاج خانه خدا، گفت: از حجاج بیت‌الله الحرام می‌خواهیم که برای برادرانشان در غزه و فلسطین دعای ویژه‌ بکنند و در حین انجام مناسک حج، غزه و مردم صبور و مجاهدان آن را در این لحظات عظیم و پر خیر و برکت به یاد بیاورند.

وی تاکید کرد: در حالی که میهمانان خدا مشغول انجام فریضه حج هستند، ما به نیابت از امت بزرگ اسلام مشغول انجام فریضه جهاد علیه دشمنان خدا هستیم.

ابوعبیده اضافه کرد: طوفان الاقصی در راستای دفاع از سومین مکان مقدس مسلمانان به راه افتاد و مناسک حج فرصت مناسبی است تا به دو میلیارد مسلمان یاد آوری کنیم که واقعیت جنگ ما با دشمن چیست؛ دشمنی که به معراج‌گاه پیامبر هتک حرمت می‌کند و هر روز در حال گسترش فساد و یهودی سازی آن است.

امروز (شنبه) روز عرفه در سرزمین وحی است؛ روزی که خدا بندگان خود را به عبادت و اطاعت خویش فرامی‌خواند و درهای مغفرت، بخشش و رحمتش را بر روی آن‌ها می‌گشاید.

در این روز معنوی، حجاج بیت‌الله الحرام با وقوف در صحرای عرفات با خدای خویش به مناجات می‌پردازند و دعای عرفه امام حسین(ع) را قرائت می‌کنند.

آیین عرفه نزد مسلمانان از روزهای پرفضیلت سال محسوب می‌شود و در منابع روایی، اعمالی برای آن برشمرده‌اند که بافضیلت‌ترین آنها دعا و استغفار است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در پیامی به مناسبت کنگره عظیم و پرشکوه حج، با اشاره به جنایات رژیم بی‌رحم و البته رو به زوال رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کردند: مسئله برائت، امسال برجسته‌تر از گذشته است، زیرا فجایع غزّه جای هیچگونه ملاحظه و مماشات باقی نگذاشته و این برائت باید در قول و عمل ملت‌ها و دولت‌ها خود را نشان دهد و عرصه را بر جلادان و حامیانشان تنگ کند.

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است