گانتز : "حماس یک خط فکری است که نمی توان آن را نابود کرد"

سه شنبه 5 تير 1403
21:45
گانتز : بنی گانتز، فرمانده سابق ستاد کل جنگ رژیم صهیونیستی ورهبر حزب کمپ دولتی "اسرائیل" گفت که جنبش حماس یک اندیشه وخط فکری است که نمی توان آن را نابود کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

بنی گانتز،در ادامه با ادعایی متوهمانه مدعی شد "نمی توان این جنبش مقاومتی را نابود کرد اما می توان توانایی هایش را از بین برد".

وی در بیانیه‌ای که امروز سه‌شنبه منتشر کرده، تصریح کرد: اولین چالش پیش روی "اسرائیل" مقابله با حماس و بازگرداندن زندانیان پس از 9 ماه از آنچه او "جهنم" نامیده، است.

وی زمان بازگرداندن اسرا را حتی اگر پر هزینه باشد، لازم دانست و گفت: مردم شمال و جنوب باید در امنیت زندگی کنند، حتی اگر به قیمت تشدید تنش ها تمام شود.

گانتز با نگرانی از توانمندیهای ایران در مقابله با تجاوزات موجودیت رو به زوال "اسرائیل" منطقه و کل جهان را به "ایجاد یک محور خاورمیانه - آمریکا - اروپا، علیه ایران فراخواند و ادعا کرد "تحقق این امر یک پیروزی واقعی برای ما در مقابل ایران خواهد بود".

0% ...

آخرین اخبار

برگزاری راهپیمایی همبستگی با مقاومت در بیروت


پیام رهبر انقلاب درباره حج تا دقایقی دیگر منتشر می‌شود


تل‌آویو: حزب الله هر نقطه‌ای را که بخواهد می‌تواند هدف قرار دهد


هاآرتص: کشورهای منطقه به دنبال ائتلاف با ایران هستند


تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد


اسرائیل از ترس پهپادهای حزب الله، نیروهایش در جنوب لبنان را کاهش داد


«نه» قاطع وزیر دفاع پاکستان به درخواست ترامپ درباره سازش با رژیم صهیونیستی


عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد