حمله پلیس اشغالگران به تظاهرکنندگان در مقابل منازل وزرا و اعضای کنست

يکشنبه 17 تير 1403
12:19
حمله پلیس اشغالگران به تظاهرکنندگان در مقابل منازل وزرا و اعضای کنست صبح امروز یکشنبه، تظاهرکنندگان در مقابل خانه‌های 18 وزیر ائتلاف و اعضای کنست (پارلمان)رژیم موقت صهیونیستی تجمع کردند و خواستار برگزاری انتخابات به عنوان بخشی از "روز ملی ناآرامی ها" شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

براساس روزنامه "یدیعوت آحارونوت" و وب سایت "واینت" تجمع اعتراضی در مقابل منازل "یسرائیل کاتس"، وزیر خارجه"، "میری ریگیو"، وزیر حمل و نقل، "امیر اوحانا" رئیس کنست (پارلمان)، "آوی دیختر" وزیر کشاورزی و "نیر برکات" وزیر اقتصاد برگزار شد.

تظاهرات کنندگان اعتراضات خود را در ساعت 6:29 صبح امروز، درست 9 ماه پس از عملیات "طوفان الاقصی"، در 7 اکتبر آغاز کردند.

ده‌ها هزار نفر نیز دیروز شنبه در سراسر رژیم اشغالگر صهیونیستی تظاهرات کردند و از رهبران سیاسی خود خواستند تا به توافق آتش‌بس با حماس به منظور تسهیل آزادی بازداشت‌شدگان در نوار غزه تن دهند.

بر اساس گزارش خبرنگار خبرگزاری آلمان (DPA) شرکت کنندگان در این تجمع شعار سر می دادند: "الآن توافق کن!".

همچنین به گزارش رسانه های محلی، معترضان در جریان تظاهرات با پلیس درگیر شدند و برخی از افراد دستگیر شدند.

برگزارکنندگان این تظاهرات گفته اند که هدف از این تظاهرات تحت فشار قرار دادن کابینه برای تکمیل مذاکرات و توافق با جنبش مقاومت فلسطین "حماس" و بازگرداندن زندانیان اسرائیلی از غزه است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان