اطلاعیه روابط عمومی منطقه یکم نیروی دریایی درباره سانحه ناو سهند/ مجروح شدن چند نفر

يکشنبه 17 تير 1403
16:28
اطلاعیه روابط عمومی منطقه یکم نیروی دریایی درباره سانحه ناو سهند/ مجروح شدن چند نفر ناو سهند که برای تعمیر به یکی از اسکله‌های مربوط به صنایع دریایی بندرعباس اعزام شده بود، دچار سانحه شد.

العالم ـ ایران

به گزارش روابط عمومی منطقه یکم دریایی بندرعباس، ناو سهند در حال تعمیر در اسکله به خاطر نفوذ آب به مخازن، تعادلش را از دست داده که خوشبختانه به علت محدودیت عمق ساحل، بازگشت ناو به حالت تعادل به سرعت درحال انجام است.

همچنین گزارش های منتشر شده از سوی رسانه ها حاکی است که با توجه به حجم تجهیزات پیشرفته مجتمع ایزوایکو و ابعاد ناوچه کشتی، امکان خارج سازی و تعمیرات آن میسر است.

گفته می شود که این حادثه چند مجروح نیز داشته است که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

چنین حوادثی در هنگام تعمیرات کشتی‌ها در دنیا نیز سابقه دارد به طوری که ۲ سال قبل ناو جنگی «یو.اس.اس سالیوانز» نیروی دریایی آمریکا در یک اسکله غرق شد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت