افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب و شمال فلسطین اشغالی

يکشنبه 17 تير 1403
22:15
افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب و شمال فلسطین اشغالی
منابع رسانه‌ای امروز (یکشنبه) از هلاکت و زخمی شدن چند نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال و جنوب فلسطین اشغالی خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری سما، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای هلاکت یکی دیگر از نظامیان خود را در نبردهای جنوب غزه تایید کرد.

در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی در این باره آمده است: یک فرمانده گروهان در گردان مهندسی ۶۰۱ با درجه سرگرد در نبردهای جنوب غزه کشته شد.

رسانه‌های صهیونیستی نیز اعلام کردند در پی حمله نیروهای فلسطینی به‌وسیله یک موشک ضدزره، یک نظامی کشته و یک نفر دیگر به‌شدت زخمی شده است.

همزمان رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که یک نظامی ارتش رژیم اشغالگر در حمله موشکی حزب‌الله به یک موضع نظامی در نزدیکی شهرک «زرعیت» در شمال فلسطین اشغالی زخمی شده است.

حزب‌الله لبنان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: پایگاه‌های نظامی اسرائیل در «لیمان» و مقر لشکر ۹۱ در پادگان «ایلیت» را با موشک کاتیوشا بمباران کردیم.

از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین در نوار غزه در اکتبر ۲۰۲۳، هر کدام از گروه‌های مقاومت منطقه به نحوی در این عملیات شرکت کرده و در این میان حزب‌الله لبنان نقش مهمی را در درگیر کردن بخش قابل توجهی از توان ارتش رژیم صهیونیستی به خود ایفا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی


«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است