واکنش رژیم اسرائیل به توافق فتح و حماس در پکن

سه شنبه 2 مرداد 1403
20:34
واکنش رژیم اسرائیل به توافق فتح و حماس در پکن رژیم اسرائیل روز سه شنبه از جنبش فتح به رهبری محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان به دلیل امضای توافقنامه با حماس در مورد مرحله «پساجنگ غزه» انتقاد کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«یسرائیل کاتز» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حماس و فتح در چین توافقنامه‌ای برای کنترل مشترک غزه پس از جنگ امضا کردند.

وی افزود: «محمود عباس به جای مخالفت با تروریسم، قاتلان حماس را در آغوش می گیرد و چهره واقعی خود را آشکار می کند؛ اما این اتفاق نخواهد افتاد زیرا حکومت حماس در هم شکسته خواهد شد».

گفتنی است؛ گروههای ملی فلسطین طی نشست های خود در چین توافق کردند که به یک وحدت ملی همه جانبه که تمامی نیروها و جناح های فلسطینی را در چارچوب سازمان آزادیبخش فلسطین در بر بگیرد دست یابند و به ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی مطابق با قطعنامه های سازمان ملل متحد و تضمین حق بازگشت مطابق با قطعنامه 194 وبا پایتختی "بیت المقدس" متعهد شوند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت