بازداشت ۳۰۰ معترض به نتانیاهو در کنگره آمریکا

چهارشنبه 3 مرداد 1403
05:30
بازداشت ۳۰۰ معترض به نتانیاهو در کنگره آمریکا
رسانه‌های آمریکایی از بازداشت بیش از ۳۰۰ معترض به سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا خبر دادند.

العالم - آمریکا

رسانه‌های آمریکایی بامداد چهارشنبه از بازداشت بیش از ۳۰۰ معترض به سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا خبر دادند.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» با بیان اینکه این افراد خواستار توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی بودند، نوشت: «حصاری در اطراف ورودی ساختمان کنگره و هتل محل اقامت نتانیاهو کشیده شده است».

طبق این گزارش، پلیس کنگره و نیروهای امنیتی سرویس مخفی آمریکا فعالیت‌های تفتیش و حفاظت در حین حضور نتانیاهو در واشنگتن را تشدید کرده‌اند.

خبرگزاری «رویترز» نیز گزارش داد: «پلیس کنگره آمریکا تظاهرات‌کنندگانی را که برای اعتراض به سخنرانی نتانیاهو و درخواست پایان جنگ غزه وارد ساختمان کنگره شده بودند، دستگیر کرد».

پیش از این نیز «کریس ون‌هولن» سناتور ارشد دموکرات با بیان اینکه در سخنرانی نتانیاهو در کنگره حاضر نمی‌شود، از دیگر همکاران خود نیز درخواست کرده بود که همین کار را انجام بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

گرامیداشت چهلمین روز شهادت وزیر اطلاعات برگزار شد


افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند