نماینده روسیه: طرح بایدن مانع آتش‌بس در غزه می‌شود

شنبه 6 مرداد 1403
06:48
نماینده  روسیه: طرح بایدن مانع آتش‌بس در غزه می‌شود

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: طرح صلح غزه که توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد شده، مانع از تلاش برای تدوین قطعنامه های جدید می شود که مستلزم آتش بس فوری است.

العالم - اروپا

واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل که کشورش ریاست دوره ای شورای امنیت در ماه جاری میلادی (جولای / ژوئیه) را برعهده دارد، روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل افزود: «همه تلاش‌ها برای دستیابی به یک راه حل نیز به دلیل بی‌توجهی به منافع یک طرف درگیری به ثمر نمی رسد.»

سفیر روسیه در سازمان ملل تصریح کرد:« بنابراین، بر روی کاغذ، به اصطلاح «طرح بایدن»، همانطور که در جریان رای‌گیری قطعنامه 2735 هشدار دادیم، به نوعی به یک مانع تبدیل شده است که به اسرائیل و آمریکا اجازه می دهد تا از هرگونه تلاش اعضای شورای امنیت برای طرح موضوع جدید درشورای امنیت و درخواست آتش بس فوری و بدون قید و شرط جلوگیری کنند.»

نبنزیا همچنین گفت: اوضاع انسانی نوار غزه همچنان فاجعه بار است و هیچ مکان امنی در این منطقه وجود ندارد و مقامات اسرائیلی همچنان در برابر ورود کمکهای انسانی به آن مانع تراشی می کنند.

او تصریح کرد: تاکنون بیش از ۵۰ هزار بمب بر سر ساکنان نوار غزه ریخته شده و منازل و زیرساخت های شهری آن ویران شده است. آنچه در نوار غزه اتفاق می افتد، مجازات جمعی با هدف نابودی کل جمعیت این منطقه است.

نبنزیا اضافه کرد: این خطر وجود دارد که درگیری به لبنان و سوریه نیز سرایت کند. قطعنامه‌های شورای امنیت درباره نوار غزه همچنان در حد جوهر بر روی کاغذ باقی مانده است. مقامات اسرائیلی همچنان مانع ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه می‌شوند.

سفیر روسیه در سازمان ملل گفت: ما عمیقاً نگران ادامه کارزار انتشار اطلاعات گمراه کننده علیه آنروا هستیم و معتقدیم که هیچ جایگزینی برای این نهاد بین المللی در نوار غزه وجود ندارد. اسرائیل، آنروا را به تروریسم متهم می‌کند در حالی که خلاف آن ثابت شده است و ما از همه می‌خواهیم با تمام قوا با این کارزار مقابله کنند.

نماینده روسیه در سازمان ملل تاکید کرد : ما از مقامات اسرائیلی می‌خواهیم که قوانین بشردوستانه بین‌المللی را رعایت کنند و مسئولیت را بر عهده بگیرند.

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ۳۱ می ۲۰۲۴ برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ اعلام کرد که اسرائیل پیشنهاد جدیدی برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرده که از طریق قطر به حماس ارائه شده است و از طرفین خواست این فرصت را از دست ندهند و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.

رئیس جمهور دموکرات ایالات متحده آمریکا تصریح کرد: پیشنهاد جدید اسرائیل «نقشه راه برای آتش بس پایدار و آزادی همه گروگان ها» است. «می دانم عده ای در اسرائیل با این طرح مخالفت خواهند کرد. این واقعا یک لحظه تعیین کننده است. حماس باید این توافق را انجام دهد. زمان پایان دادن به جنگی است که حماس شروع کرد.»

طرح سه مرحله ای که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا معرفی کرد، شامل:

مرحله اول: ۶ هفته طول می کشد که شامل «آتش بس کامل»، خروج نیروهای اسرائیلی از تمام مناطق پرجمعیت غزه، آزادی تعدادی از اسیران از جمله زنان، سالمندان و مجروحان در ازای آزادی صدها اسیر فلسطینی است. گروگان های آمریکایی در این مرحله آزاد می شوند.

بقایای اسیران مرده به آغوش خانواده هایشان بازخواهد گشت. غیرنظامیان فلسطینی به خانه های خود در محله های غزه از جمله در شمال باز خواهند گشت. کمک های بشردوستانه با ورود ۶۰۰ کامیون روزانه به غزه افزایش خواهد یافت. صدها هزار چادر توسط جامعه بین المللی توزیع خواهد شد.

مرحله دوم: شامل تبادل همه گروگان‌های زنده باقیمانده، از جمله سربازان مرد، همراه با خروج کامل سربازان اسرائیلی از غزه است.

مرحله سوم: شامل آغاز "طرح بازسازی بزرگ غزه" و بازگرداندن نهایی بقایای اسرا خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم