تل‌آویو: مسئولیت ترور هنیه را برعهده نمی‌گیریم!

چهارشنبه 10 مرداد 1403
15:00
تل‌آویو: مسئولیت ترور هنیه را برعهده نمی‌گیریم! یک مقام ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای رسانه‌ای گفت که تل‌آویو مسئولیت ترور رئیس دفتر سیاسی حماس را برعهده نمی‌گیرد.

العالم - فلسطین اشغالی

باوجود اشاره‌های تلویحی رسانه‌ها و تحلیلگران رژیم صهیونیستی به دست‌داشتن این رژیم در ترور شهید "اسماعیل هنیه" رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین( حماس)، تل‌آویو اما این موضوع را رد کرد.

یک مقام ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه "ریانووستی" مدعی شد که تل‌آویو مسئولیت ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را برعهده نمی‌گیرد.

ریانووستی در این‌باره گزارش داد که "آنا اوکولوفا" عضو اداره اطلاع‌رسانی ارتش رژیم صهیونیستی و سخنگوی پیشین آن در پاسخ به سوال خبرنگار این شبکه مبنی بر دست داشتن تل‌آویو در ترور هنیه گفت: "خیر".

ساعاتی پیش دفتر رسانه‌ای رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه‌ اجتماعی "فیس‌بوک" و انتشار تصویر هنیه، نوشت: "از شر او خلاص شدیم."

صبح امروز بود که جنبش حماس طی بیانیه‌ای اعلام کرد که هنیه به همراه یکی از محافظان خود توسط رژیم صهیونیستی در تهران به شهادت رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری فصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته