برادرزاده ترامپ: عمویم دیوانه است

جمعه 12 مرداد 1403
10:47
برادرزاده ترامپ: عمویم دیوانه است برادرزاده ترامپ با بیان اینکه عمویش «فردی دیوانه» است، گفت، از کامالا هریس حمایت می‌کند تا به کاخ سفید برود.

العالم - آمریکا

«فرد ترامپ سوم» برادرزاده ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و کاندیدای جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت که از کامالا هریس، کاندیدای دموکرات‌ها حمایت می‌کند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وی افزود: «به سیاست گذاری بیش از سیاست باور دارم و بی تردید، سیاست گذاری‌های هریس چیزی است که من از آنها حمایت می‌کنم. برای همین به او رای می‌دهم.»

این خویشاوند ترامپ ادامه داد: «اگر از من بپرسید، بی تردید و بی فوت وقت برای هریس کمپین به راه می‌اندازم. عموی من فردی به شدت دیوانه است.»

فرد ترامپ سوم یکی از معدود اعضای خانواده ترامپ است که علنا از رئیس جمهور سابق آمریکا انتقاد می‌کند. در نوامبر نیز یکی دیگر از اعضای خانواده ترامپ استدلال کرد که محاکمه دونالد ترامپ به دلیل جعل سوابق تجاری نشان می‌دهد که او یک تاجر ناموفق است.

«مری ترامپ» در مصاحبه‌ای با ام.‌اس.‌ان.‌بی.‌سی گفته بود: «در این مورد، آنچه اتفاق می‌افتد این است که ترامپ مجبور می‌شود با این احتمال مقابله کند که دیگر نمی‌تواند به اینکه یک تاجر موفق است، تظاهر کند.»

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: بی‌اعتنایی جامعه بین‌الملل در عادی‌سازی تروریسم نشانه ی فروپاشی محاسبه‌شده اخلاق است


سپاه پاسداران : انتقام خون وزیراطلاعات کشورمان را قاطعانه خواهیم گرفت


حزب‌الله:ایران با مقاومت خود، طرح‌های استعماری و تفرقه‌افکنانه صهیوآمریکایی را خنثی می کند


تسلیت رئیس مجلس در پی شهادت وزیر اطلاعات


مراجع تقلید و علما شهادت دکتر لاریجانی را تسلیت گفتند


پزشکیان، شهادت وزیر اطلاعات را تسلیت گفت


سپاه: ️گلوی فرماندهان و سربازان شما زیر چکمه رزمندگان اسلام است + فیلم


رئیس قوه قضائیه، در پیامی شهادت وزیر اطلاعات را تسلیت گفت


حجت‌الاسلام سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات به درجه شهادت نائل شد


پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب بمناسبت شهادت دکتر علی لاریجانی و همراهانش


پربیننده ترین خبرها