درخواست مردم ترکیه برای توقف جنگ غزه

جمعه 12 مرداد 1403
17:03
اهالی شهر استانبول ترکیه با برپایی تظاهرات اعتراضی خواستار پایان دادن به جنگ غزه، توقف قتل و گرفتن انتقام خون شهدای فلسطینی شدند.

العالمترکیه

این تظاهرات تحت عنوان 300 روز قتل عام در غزه برگزار شد و مردم در آن پرچم های فلسطین را برافراشتند.

همزمان در منطقه ای دیگر از استانبول به یاد شهید اسماعیل هنیه نماز اقامه شد.

یاسین بولوت یک تظاهرکننده ترکیه ای به خبرنگار شبکه خبری العالم گفت: همه ما در برابر ظلم و وحشیگری دشمن صهیونیستی علیه برادرانمان در غزه می ایستیم و در مقابل رژیم صهیونیستی که در 300 روز گذشته هر روز مرتکب جنایت علیه فلسطینیان می شود، به مقاومت ادامه خواهیم داد، ما اینجا هستیم تا از غزه و مقاومت آن حمایت کنیم، انشاء الله فلسطین آزاد خواهد شد و امیدواریم امت اسلامی نیز برای آزادی آن تلاش کنند.

محمد ارسلان یک تظاهرکننده ترکیه ای دیگر نیز گفت: ما به عنوان ملت ترکیه پس از شهادت هنیه غم و اندوه بزرگی را احساس کردیم و امیدواریم شهادت وی انگیزه ای برای ادامه راه جهاد و مقاومت باشد لذا تاکید می کنیم تا زمانی که مردم فلسطین به آزادی دست یابند و دشمن صهیونیستی را بیرون برانند، در همه زمینه ها حامی آنان خواهیم بود.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ به ۷۰ درصد رسید


بحران در کابینه نتانیاهو با اعتراض حریدی‌ها


عراقچی به منظور شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد


تل آویو:هیچ راهی برای محافظت کامل دربرابر پهپادهای حزب‌الله نداریم


شیخ نعیم قاسم: قدردان حمایت خالصانه ایران از مقاومت هستیم


سخنگوی ارتش: دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کند


ناوسالار سیاه‌سرانی: تنگه هرمز را به بزرگترین قبرستان آبی تفنگداران آمریکایی تبدیل می‌کنیم


افشای سفر مخفیانهٔ رئیس موساد به امارات در خلال جنگ با ایران


دیدارهای غریب آبادی با همتایانش در حاشیه نشست بریکس


اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل