تأکید بلینکن بر لزوم دفاع آمریکا از رژیم اشغالگر

چهارشنبه 17 مرداد 1403
03:58
تأکید بلینکن بر لزوم دفاع آمریکا از رژیم اشغالگر وزیر خارجه آمریکا که همزمان مدعی تلاش برای کاهش تنش در غرب آسیا است، به اقدام نظامی واشنگتن علیه گروه‌های مقاومت در منطقه اشاره کرد.

العالم-آمریکا

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه بر تداوم سیاست واشنگتن در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و تجاوزات آن به کشورهای غرب آسیا تاکید کرد.

بلینکن طی نشست خبری بعد از گفتگوها با همتای استرالیایی، مدعی شد: «ما به کار فشرده برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و جلوگیری از تشدید درگیری ادامه می‌دهیم».

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» وی در این‌باره توضیح داد: «ما دائماً با شرکای منطقه‌ای و فراتر از آن در تماس بوده و به اتفاق نظر شنیدیم که هیچکسی نباید درگیری را تشدید کند».

وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعا کرد: «همه باید از محاسبات اشتباه اجتناب کنند و برای ادامه مذاکرات آتش‌بس تلاش کنند. ما درگیر دیپلماسی فشرده‌ای با متحدان و شرکا بودیم و این پیام را به ایران و اسرائیل نیز رساندیم».

طبق این گزارش، بلینکن با بیان اینکه همه در منطقه باید بدانند که حملات بیشتر تنها باعث تداوم درگیری و بی‌ثباتی امنیت خواهد شد، اظهار داشت: «حملات بیشتر خطر عواقب جدی را افزایش می‌دهد که هیچکس نمی‌تواند پیش‌بینی یا کنترل کند».

او در این‌باره ادامه داد: «ما به حمایت از اسرائیل در برابر حملات گروه‌های تروریستی و همچنین به دفاع از نیروهای خود ادامه خواهیم داد».

آسوشیتدپرس به نقل از بلینکن نوشت: «مذاکرات در مورد گروگان‌ها در غزه به مرحله نهایی رسیده است و طرفین باید هرچه سریعتر توافق را نهایی کنند».

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب