پیامک تهدیدآمیز به هزاران صهیونیست: هفته آینده دفن خواهید شد

شنبه 20 مرداد 1403
11:18
پیامک تهدیدآمیز به هزاران صهیونیست: هفته آینده دفن خواهید شد  منابع خبری از ارسال پیام‌های تهدیدآمیز به تلفن همراه هزاران صهیونیست در سرزمین های اشغالی خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری سما، از ارسال پیام‌های تهدیدآمیزی به تلفن همراه هزاران صهیونیست ساکن سرزمین های اشغالی به نام و مشخصات آن‌ها خبر داد.

در این پیام آمده است: هفته آینده دفن خواهید شد.

بر اساس این گزارش، پلیس، وزارت ارتباطات و مخابرات و مرکز سایبری رژیم صهیونیستی از صهیونیست‌ها خواسته است که در صورت امکان، حساب کاربری ارسال کننده پیام را ببندند.

موسسات امنیتی صهیونیستی تحقیقات گسترده‌ای را در این باره آغاز کرده‌اند.

اخیرا شبکه « الحدث» نیز به نقل از منابعی گزارش داد که رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه چهار مقر امنیتی و اطلاعاتی حساس خود در تل آویو را از بیم حملات تلافی جویانه ایران و حزب الله تخلیه کرده است.

اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش می‌یابد.

به گزارش ایرنا،‌ رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست‌ها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.

بر اساس این گزارش، سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش می‌کنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند.

رادیو رژیم صهیونیستی با اشاره به خلوتی خیابان‌ها و نگرانی‌هایی که در چهره تک تک صهیونیست‌ها موج می‌زند، آن را شبیه به شرایط دوره کرونا توصیف کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه صهیونیستی: ایران ۸۵۰ موشک شلیک کرد/ پرتاب ۴۰۰ موشک خوشه ای از آغاز جنگ


وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مورد هدف قرار گرفت


اجرای موج 64 عملیات وعده صادق 4؛ زندگی در پناهگاه، حال و روز این روزهای صهیونیست ها


آتش‌سوزی در یک پالایشگاه کویت


بدون ایران، جام جهانی دیگر نماد دوستی و صلح نخواهد بود


پوتین شهادت علی لاریجانی را به رهبر جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفت


رسانه صهیونیستی ترامپ را رسوا کرد: حمله به تأسیسات گازی ایران با هماهنگی آمریکا انجام شد


عراقچی: مردم آمریکا باید نتانیاهو را مسئول مالیات اسرائیل‌محور هنگفت خود بدانند


انتقاد وزیر خارجه ایران از سکوت و انفعال رئیس جمهور فرانسه


واکنش سخنگوی وزارت خارجه ایران به استعفا مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا


پربیننده ترین خبرها