بیوگرافی ستار هاشمی؛ وزیر پیشنهادی ارتباطات

يکشنبه 21 مرداد 1403
12:02
بیوگرافی ستار هاشمی؛ وزیر پیشنهادی ارتباطات 
ستار هاشمی به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

العالم - ایران

از روزهای اول شکل‌گیری کارگروهی ۲۰ نفره برای انتخاب وزارت ارتباطات زیر نظر شورای راهبری دولت چهاردهم نام ستار هاشمی به عنوان گزینه اصلی وزارت ارتباطات در این دولت مطرح بوده است.

ستار هاشمی، متول ۱۳۵۵ در یاسوج است. او دکترای مهندسی کامپیوتر دارد و استاد تمام گروه مهندسی کامپیوتر شیراز است. همچنین مدرک کارشناسی سخت‌افزار را از دانشگاه اصفهان، کارشناسی‌ارشد هوش مصنوعی را از دانشگاه علم و صنعت و دکترای هوش مصنوعی‌ را از دانشگاه علم و صنعت و موناش استرالیا گرفته است.

ستار هاشمی که در وزارت ارتباطات دولت دوازدهم معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰) بود بعد از پایان این دولت به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رفت و معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی در این سازمان شد.

از دیگر سوابق اجرایی که در کارنامه کارای او دیده می‌شود رئیس هیئت مدیره شرکت ایرانسل (‌۱۴۰۲ تا کنون، معاون فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸)، عضو شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان فناوری اطلاعات کشور (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸)،مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس (۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶)، رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه شیراز (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴)، رئیس بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲) و دبیر کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان فارس (۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶) است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: امام شهید ما را با مفاهیمی مثل شهادت، شجاعت، و استکبارستیزی آشنا کرد


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان


غریب‌آبادی : مقاومت اسلامی محاسبات مبتنی بر زور را شکست داد


پاکستان مسیر رسیدن به ثبات منطقه‌ای را در اجرای عملی تفاهم‌نامه اسلام‌آباد می‌بیند


خروج چهره اثرگذار سیاست خارجی آمریکا از دولت ترامپ


دیپلماسی در سایه چالش‌های منطقه‌ای؛ گفت‌وگوی مقامات مصر، عربستان و ترکیه در شهر العلمین