در تماس تلفنی نخست‌وزیر واتیکان:

پزشکیان: حق پاسخ برای کشوری که مورد تجاوز قرار گرفته، محفوظ است

دوشنبه 22 مرداد 1403
16:52
پزشکیان: حق پاسخ برای کشوری که مورد تجاوز قرار گرفته، محفوظ است
رئیس‌جمهور با تاکید بر مواضع اصولی جمهوری اسلامی در پرهیز از جنگ و ارتقای صلح و امنیت جهانی، اقدام تروریستی صهیونیست‌ها در قبال اسماعیل هنیه را برخلاف اصول انسانی و قانونی دانست و گفت: مطابق همه موازین و مقررات بین‌المللی، حق دفاع و پاسخ به متجاوز برای کشوری که مورد تجاوز قرار گرفته محفوظ است.

العالم - ایران

"مسعود پزشکیان" در پاسخ به تماس تلفنی کاردینال "پیترو پارولین" نخست‌وزیر واتیکان، با قدردانی از مواضع واتیکان در حمایت از استقرار صلح و ثبات و امنیت در جهان، نقش‌آفرینی فعال‌تر واتیکان برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، رفع محاصره این منطقه و امدادرسانی به مردم از طریق رایزنی با مجامع بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری را خواستار شد.

رئیس‌جمهور نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان مظلوم غزه، ترورهای بزدلانه در کشورهای منطقه و حمله به بیمارستان‌ها و مدرسه محل سکان آوارگان را گوشه‌ای از جنایات جنگی صهیونیست‌ها دانست و افزود: در کمال ناباوری و تاسف با وجود گذشت ۱۰ ماه، نه تنها انتظارات ملت‌ها برای وادار کردن این رژیم به توقف جنایت و آدم‌کشی بی‌سابقه در غزه بی‌پاسخ مانده، بلکه آمریکا و برخی کشورهای غربی با حمایت و پشتیبانی و سازمان‌های بین‌المللی با سکوت و انفعال خود، رژیم صهیونیستی را در ارتکاب این جنایت، نسل‌کشی و ترور ترغیب نیز کرده‌اند.

پزشکیان با تاکید بر مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در بیزاری و پرهیز از جنگ و خونریزی و ارتقای صلح و امنیت جهانی، اقدامات رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان و حمله به بیمارستان‌ها و مدارس و همچنین اقدام جنایتکارانه این رژیم در ترور میهمان کشورمان را برخلاف همه اصول انسانی و قانونی دانست و تصریح کرد: مطابق همه موازین و مقررات بین‌المللی، حق دفاع و پاسخ به متجاوز برای کشوری که مورد تجاوز قرار گرفته محفوظ است.

کاردینال پیترو پارولین، نخست وزیر واتیکان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن ابلاغ پیام تبریک پاپ فرانسیس به دکتر پزشکیان در پی پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری و تقدیر از مواضع اصولی رئیس‌جمهور در تعامل سازنده با جهان و تاکید بر حفظ و ارتقای صلح و ثبات جهانی، افزود: واتیکان ضمن ابراز علاقمندی برای گسترش هر چه بیشتر روابط میان دو دولت، از مواضع جمهوری اسلامی ایران در مسیر ارتقای تعامل، هم‌افزایی و همگرایی میان کشورهای منطقه و جهان حمایت می‌کند.

نخست‌وزیر واتیکان همچنین بر ضرورت توقف فوری کشتار غیرنظامیان در غزه و برقراری فوری آتش‌بس در این منطقه به عنوان موضع اصلی دولتش تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد