۲ شهید و ۳ زخمی در حمله پهپادی به یک خودرو در جنوب لبنان

سه شنبه 23 مرداد 1403
21:17
منابع محلی لبنان خبر دادند یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را در جنوب این کشور هدف حمله قرار داده است که 2 نفر شهید و ۳ نفر در این حمله مجروح شده‌اند.

العالم - لبنان

رسانه‌های لبنانی، عصر امروز (سه‌شنبه)، خبر دادند این خودرو (راپید) در حدفاصل منطقه‌های برعشیت و بیت یاحون در جنوب لبنان هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

شبکه «لبنان 24» خبر داد نیروهای امدادی این کشور بلافاصله به محل اعزام شده‌اند.این شبکه همچنین اشاره کرد که گزارش‌های اولیه از جراحت سه نفر در این حمله حکایت دارد. همزمان با این گزارش، شبکه «اسکای نیوز» به نقل از خبرنگار خود در لبنان خبر داد 2 نفر در این حمله شهید شده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی طی ماه‌های گذشته چندین خودرو و موتور سیکلت را در جنوب لبنان هدف حمله قرار داده است.مقامات لبنانی تاکنون بارها نقض حریم خود توسط جنگنده‌ها و پهپادهای اسرائیلی را به سازمان ملل گزارش و از این رژیم شکایت‌ کرده‌اند.با این حال، حملات اسرائیل همواره به خاک لبنان و نقض حریم این کشور ادامه داشته است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند