بن‌سلمان می‌ترسد بلای سادات سرش بیاید!

چهارشنبه 24 مرداد 1403
20:56
بن‌سلمان می‌ترسد بلای سادات سرش بیاید! ولیعهد عربستان سعودی در پیامی به اعضای کنگره آمریکا گفته از این‌که به دلیل تلاش‌هایش برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ترور شود، نگران است.

العالم- عربستان سعودی

وب‌سایت آمریکایی "پولیتیکو" نوشت "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی به اعضای کنگره آمریکا گفته است که با پیگیری یک توافق بزرگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی که شامل عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو است، جان خود را به خطر می‌اندازد.

بن سلمان با اشاره به سرنوشت "انور سادات" رئیس‌جمهور اسبق مصر که پس از انعقاد توافقنامه صلح با رژیم صهیونیستی کشته شد، پرسید که آمریکا واقعا برای محافظت از سادات چه کاری انجام داد؟

او با اشاره به تهدیداتی که با آن مواجه است، توضیح داد که باید مذاکرات درباره غزه شامل مسیری واقعی برای تشکیل کشور فلسطین باشد به‌ویژه پس از آن که جنگ غزه خشم اعراب را نسبت به رژیم صهیونیستی را افزایش داده است.

پولیتیکو در گزارش خود تصریح کرد که ولیعهد سعودی عزم خود را برای انعقاد یک معامله بزرگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی به رغم خطراتش جزم کرده است؛ چرا که آن را برای آینده کشورش بسیار مهم می‌داند.

خطوط کلی این توافق تا حد زیادی مخفی است اما شامل تعهدات آمریکا به عربستان در زمینه‌های امنیتی، کمک به برنامه هسته‌ای غیرنظامی و سرمایه‌گذاری اقتصادی در زمینه‌هایی مانند فناوری است.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که عربستان روابط خود با چین را محدود خواهد کرد و همچنین روابط دیپلماتیک و دیگر روابط با رزیم اسرائیل برقرار خواهد کرد. با این حال، پولیتیکو می‌گوید آنچه محمد بن سلمان را ناراحت می‌کند این است که تل‌آویو نمی‌خواهد فرآیندی معتبر برای تشکیل کشور فلسطینی را در این توافق لحاظ کند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد