رایزنی تلفنی وزیر خارجه قطر با باقری پس از پایان مذاکرات دوحه

جمعه 26 مرداد 1403
21:31
رایزنی تلفنی وزیر خارجه قطر با باقری پس از پایان مذاکرات دوحه نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر پس از پایان دور جدید مذاکرات آتش‌بس غزه و تبادل اسرا، با سرپرست وزارت خارجه ایران رایزنی کرد.

العالم - ایران

"محمد بن‌عبدالرحمن آل‌ثانی" نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر شامگاه جمعه با "علی باقری" سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تلفنی گفت‌وگو کرد.

طبق اعلام وزارت خارجه قطر، طرفین در این گفت‌وگو تحولات اخیر منطقه به‌ویژه اوضاع غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین و همچنین تلاش‌های میانجی‌گرانه مشترک برای پایان‌دادن به جنگ در غزه را مرور کردند.

دوحه خبر داده آل‌ثانی و باقری بر ضرورت نیاز به بازگشت آرامش و کاهش تنش در منطقه تاکید کردند.

نخست‌وزیر قطر در این تماس تلفنی "بر تعهد دوحه به حمایت از تمام تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به‌منظور حصول امنیت و ثبات در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد".

باقری بامداد جمعه نیز از رایزنی تلفنی با وزیر خارجه قطر خبر داده و نوشته بود: «در پاسخ به تماس تلفنی نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در خصوص آخرین تحولات گفت‌گوهای مربوط به توقف جنایت صهیونیست‌ها در غزه بحث و تبادل‌نظر شد».

او در ادامه نوشت: "بر لزوم تداوم تلاش‌های همه‌جانبه و اقدامات عملی، از جمله فعالیت‌های دیپلماتیک برای توقف نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه تاکید کردم".

دور جدید مذاکرات آتش‌بس در غزه، امروز در دوحه پایان یافت و آمریکا، قطر و مصر در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که "میانجی‌ها در روزهای آینده به کار بر روی جزئیات اجرای پیشنهاد آتش‌بس در غزه ادامه خواهند داد. تیم‌های فنی در روزهای آینده به کار بر روی جزئیات اجرای پیشنهاد ارائه شده از سوی واشنگتن ادامه خواهند داد که امکان دستیابی به توافق در مورد غزه را فراهم می‌کند".

سه کشور میانجی مذاکرات آتش‌بس را "جدی و سازنده خواندند که در فضای مثبتی برگزار شد" و اعلام کردند واشنگتن با حمایت مصر و قطر پیشنهادی ارائه کرد که شکاف‌ها را کاهش می‌دهد.

مذاکرات آتی قرار است هفته آینده در قاهره برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان : در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند


ورود سامانه‌های مدرن‌تر ایرانی به میدان نبرد


واکنش قالیباف به رفع تحریم‌های نفتی ایران: هر چی بوده فروختیم!


اعلام تسلط موشکی ایران بر آسمان سرزمین‌های اشغالی


وقوع انفجار مهیب در «دیمونا» / حداقل 40 صهیونیست زخمی شدند


دعوت شورای هماهنگی تبلیغات به استمرار حضور در میادین شهرها


افکار عمومی آمریکا خواهان توقف جنگ هستند


شمار پهپاد‌های منهدم شده دشمن به ۱۲۷ رسید


پوتین: روسیه شریک قابل اعتماد و وفادار ایران است


قدردانی سردارقاآنی از رشادت‌های سربازان اسلام در برابر دشمن