پس از جانبداری مجری برنامه از رژیم اسرائیل؛

مقام ارشد حماس برنامه زنده شبکه سی‌ان‌ان را ترک کرد! + ویدئو

سه شنبه 30 مرداد 1403
20:25
مقام ارشد حماس برنامه زنده شبکه سی‌ان‌ان را ترک کرد! + ویدئو مصاحبه‌ای که «جیم شولتو» گوینده سی‌ان‌ان با اسامه حمدان، یکی از رهبران حماس انجام داد، پس از خروج مهمان از برنامه، موجی از انتقادات را علیه این گوینده و شبکه آمریکایی برانگیخت.

العالم ـ فلسطین

شولتو از اسامه حمدان پرسید آیا حماس پس از عملیات طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر و پس از شهادت بیش از 40هزار نفر در غزه احساس پشیمانی می‌کند؟ حمدان با انتقاد از شولتو در حق‌دادن به رژیم اسرائیل در قتل غیرنظامیان، گفت: رژیم اسرائیل 75 سال است که فلسطینی‌ها را می‌کشد.

رهبر ارشد حماس افزود: فلسطینیان در حال مبارزه با اشغالگرانی هستند که می‌خواهند 2 میلیون فلسطینی را از کرانه باختری به سمت شرق اردن بیرون برانند؛ از نظر شما این حق اسرائیلی‌ها است در حالی که فلسطینی‌ها باید از مقاومت خود در برابر اشغالگران پشیمان شوند!

مجری آمریکایی سخنان اسامه حمدان را قطع کرد و گفت که وی در 20 سال گذشته رویدادهای منطقه و از جمله عملیات 7 اکتبر را پوشش داده است و این عملیات را تروریستی توصیف کرد و بار دیگر حماس را مسئول قتل غیرنظامیان فلسطینی پس از 7 اکتبر دانست.

اسامه حمدان به مجری آمریکایی گفت: در طول دو دهه گذشته از پوشش خبری خود، وقایع را از چشم «اسرائیل» دیده‌اید، شما قتل هزاران فلسطینی در آن سال‌ها توسط «اسرائیل» را پوشش نمی‌دادید. در سال 2004 «اسرائیل» حدود 4000 فلسطینی را در غزه کشت و شما آن را ندیدید و در سال 2008 نیز «اسرائیل» بیش از 1000 فلسطینی را در یک روز کشت و شما هم این را ندیدید.

این رهبر حماس، شبکه سی‌ان‌ان و مجری برنامه را به جانبداری از رژیم اسرائیل وحمایت از نسل‌کشی متهم کرد و سپس برنامه را ترک کرد که این امر موجی از انتقادات و اتهامات گسترده را متوجه این شبکه آمریکایی و مجری برنامه کرد.

.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم


وزیر امور خارجه: رهبران صلح‌طلب مسلمان، شانه‌به‌شانه هم ایستاده‌اند تا زمینه‌ساز صلح باشند


تاکید ایران و آفریقای جنوبی بر حرکت هماهنگ در مسیر چندجانبه‌گرایی


عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند