ترور یکی از فرماندهان گردان‌های شهدای الاقصی در جنوب لبنان/ انفجار مهیب در حیفا+ ویدیو

چهارشنبه 31 مرداد 1403
14:09
منابع خبری از ترور یکی از فرماندهان گردان های شهیدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح بر اثر حمله به خودرویی در جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

العالم ـ لبنان

بنابر این گزارش، یک منبع امنیتی لبنانی از شهادت یکی از فرماندهان گردان شهدای الاقصی (كتائب شهداء الأقصى)، شاخهٔ نظامی جنبش فتح خبر داد.

الجزیره به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی گزارش داد که رژیم صهیونیستی در حمله به خودرویی در شهر صیدا در جنوب لبنان، یک شخصیت فلسطینی را ترور کرده است.
تروراین منبع خاطرنشان کرد: شخص ترور شده خلیل المقدح برادر منیر المقدح از رهبران جنبش فتح و فرمانده گردان‌های شهدای الاقصی است.

منابع لبنانی شمار شهدای این حمله را 3 نفر اعلام کردند.خلیل المقدح از فرماندهان گردان‌های شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح بود.

در خبری دیگر نیز منابع لبنانی اعلام کردند: ارتش اشغالگر صهیونیستی خودرویی دیگر را در شهر صیدا در جنوب این کشور هدف قرار داده است.

ترور

انفجار در شهر اشغالی حیفا

درهمین حال منابع عبری زبان از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در شهر اشغالی حیفا در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

این منابع خاطرنشان کردند که این حادثه در دست بررسی است.

0% ...

آخرین اخبار

دستگیری تعداد ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی


درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها