بیل کلینتون: هدف ترامپ ایجاد هرج و مرج و تفرقه است

پنج‌شنبه 1 شهريور 1403
09:38
بیل کلینتون: هدف ترامپ ایجاد هرج و مرج و تفرقه است
رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در کنوانسیون ملی دموکرات‌ها تاکید کرد که «دونالد ترامپ» همچنان به ایجاد هرج و مرج، تفرقه و تحقیر دیگران ادامه می‌دهد.

العالم - آمریکا

«بیل کلینتون» چهل و دومین رئیس‌جمهور ایالات متحده که از سال ۱۹۷۶ در تمامی کنوانسیون‌های دموکرات‌ها سخنرانی کرده است، متعهد شد که سهم خود را برای تبدیل «کامالا هریس» به اولین رئیس‌جمهور زن این کشور انجام دهد.

کنوانسیون ملی دموکرات‌ها که در شیکاگو در حال برگزاری است، نمایشی انتخاباتی با هدف تایید رسمی هریس به عنوان نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر است. او قرار است با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان روبرو شود.

بیل کلینتون، رئیس‌جمهور سابق آمریکا شامگاه چهارشنبه به وقت آمریکا، دونالد ترامپ را به سخره گرفت و او را فردی خودشیفته خواند که دغدغه‌های کوچکی که هیچ ربطی به مشکلات روزمره آمریکایی‌ها ندارد، به خود گرفته است.

کلینتون خطاب به حامیان دموکرات‌ها گفت: «به نظر من، در سال ۲۰۲۴ ما یک انتخاب کاملا روشن داریم. هریس "برای مردم" است؛ فرد دیگر (ترامپ) درباره "من و خودم" است.»

اگر هریس در ماه نوامبر پیروز شود، اولین رئیس‌جمهور زن ایالات متحده خواهد شد و چیزی را که «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه سابق آمریکا و همسر کلینتون، هشت سال پیش نتوانست مقابل ترامپ به سرانجام برساند، به دست خواهد آورد.

بیل کلینتون ۷۸ ساله که از ترامپ ۲ ماه کوچک‌تر است، به سن و سال ترامپ هم کنایه زد و بعد درباره خودش گفت: «نمی‌دانم دیگر در چند کنوانسیون دیگر می‌توانم سخنرانی داشته باشم.»

به گزارش ای‌بی‌سی‌نیوز، این رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با بیان اینکه ترامپ همچنان به ایجاد هرج و مرج، تفرقه و تحقیر دیگران ادامه می‌دهد، گفت «او هنوز در حال تفرقه‌افکنی است. او هنوز هم دیگران را سرزنش می‌کند. او هنوز هم دیگران را تحقیر می‌کند. او هرج و مرج ایجاد می‌کند و سپس آن را به گونه‌ای مدیریت می‌کند که گویی هنر گرانبهایی است.»

کلینتون با بیان اینکه اکنون آماده است تا برای هریس در ایالت‌های مهم مبارزه کند، در پایان گفت: «اگر به این تیم رای دهید، اگر آنها را انتخاب کنید و اجازه دهید آنها این هوای تازه را وارد کنند، تا آخر عمر به آن افتخار خواهید کرد. فرزندان شما به آن افتخار خواهند کرد. من وظیفه خودم را انجام خواهم داد، شما وظیفه خودتان را انجام دهید.»

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"