سید عمار حکیم تشکیل دولت را به پزشکیان تبریک گفت

پنج‌شنبه 1 شهريور 1403
16:27
سید عمار حکیم تشکیل دولت را به پزشکیان تبریک گفت
سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی، تشکیل دولت جدید را به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور اسلامی ایران تبریک گفت.

العالم - ایران

به گزارش دفتر رسانه ای جریان حکمت ملی عراق، «سید عمار حکیم» روز پنچشنبه در پیام تبریک خود به مسعود پزشکیان، نوشت: خرسندی خود نسبت به اعلام تشکیل دولت محترم شما و کسب رای اعتماد همه اعضای کابینه از مجلس شورای اسلامی را ابراز می‌کنیم.

در پیام رهبر جرایان حکمت ملی عراق، آمده است: رویکرد دولت ایران نشان‌دهنده درک صحیح از مرحله کنونی و تلاش برای جلوگیری از تنش در منطقه است.

حکیم در ادامه یادآورشد: این کابینه، نشان‌دهنده وفاق ملی و بیان‌کننده پاسخی پیشرفته به حقوق و شرایط این مرحله و ادارک عمیق خطرات آن و جمع میان واقعیت و حکمت سیاسی در تعامل با نیازهای این مرحله و در راس آن جلوگیری از تنش فزاینده در منطقه است.

وی، تصریح کرد که به رویکرد و گرایش‌های جناب عالی اطمینان و اعتماد داریم .

عمار حکیم در بخش دیگر پیام تبریک خود به رئیس جمهور اسلامی ایران تاکید کرد که برای شما، موفقیت و برای همکاری دو کشور همسایه، پیشرفتی بیشتر در چارچوب اولویت‌های مشترک به ویژه اقتصادی با تکیه بر پیوندهای فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی که یکی از بارزترین پایه‌های انسجام در ساختن آینده‌ای بهتر برای دو ملت برادر است، آرزو می‌کنیم.

محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق نیز روز گذشته در پیام تبریک خود به رئیس جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت روابط متمایز دوجانبه ایران و عراق و ادامه همکاری های مشترک به نفع مردم دوکشور تاکید کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر امروز(چهارشنبه) پس از پنج روز کاری و ۱۰ نوبت جلسه علنی برای بررسی سوابق، صلاحیت و برنامه‌های وزیران پیشنهادی، به ۱۹ وزیر دولت چهاردهم رای اعتماد دادند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"